A Párbeszéd Magyarországért aktivistái sátrat vertek Polt Péter hivatala előtt, hogy kifejezzék tiltakozásukat és a legfőbb ügyész azonnali távozását követeljék. A tüntetést hétfő hajnalban feloszlatta a rendőrség.

A PM aktivistái vasárnap vertek sátrat a Legfőbb Ügyészség épülete előtt, mert szerintük a Quaestor-botránnyal

nyilvánvalóvá vált, hogy a főügyész személyes összefonódások miatt késlekedett az eljárás megindításával. Ezzel lehetővé tette Tarsoly Csaba és bűntársai vagyonmentését és a terhelő iratok megsemmisítését.

A PM elfogadhatatlannak tartja, hogy a főügyészség semmiféle lépést nem tesz a kormányközeli emberek és cégek korrupciós ügyeiben és még csak vizsgálatot sem kezdeményez az érintettekkel kapcsolatban.

Az ellenzéki párt úgy véli:

Magyarország olyan főügyészt érdemel, aki nem védi, hanem üldözi a magyar társadalmat fekélyként megbetegítő, állami szintű korrupciót.

Barabás Richárd, a párt önkormányzati képviselője hétfő hajnalban a helyszínen azt mondta:

ma Magyarországon következmények nélkül ellophatják a becsületesen dolgozó emberek pénzét, miközben a velejéig korrupt Orbán-rezsim csak a saját holdudvara pénzének kimentésével foglalkozik és a felelősök kezén soha nem kattan a bilincs.

A PM szerint a Quaestor-botrány után végleg nyilvánvaló, hogy

Orbánéknak egyszer s mindenkorra távozniuk kell a közéletből.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Biztos mondtak, hogy "nincs itt semmi latnivalo, oszoljunk kerem"...
nem hiszem, hogy poltpetya egy-ket satorozotol meghatodott volna, inkabb csak edzesben tartotta, de mint mindenkit, oket is nagy ivben lesz@arta...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
verum
Hogy a békemenetet oszlatnák már fel egyszer!
ilos
Éppen ideje már ezeket a kis buzeránsokat elzavarni a p.ba! Tud valaki még egy országot, ahol lehet hónapokig sátrazni pl. a parlament előtt? Meg engedély nélkül lezárni egy hidat? A rendőrségnek pont az a dolga, hogy biztosítsa a RENDet és nem a hőbörgőket!
zöldszem
@ilos:! kihagytad a kordon bontást, a parlamentbe be nem járást, a miniszter házánál tüntetést... Ja, ez nem most történt? Ja azok másfajta buzeránsok voltak?
ilos
@zöldszem: Miért, az normális volt, hogy Gyurcsány körbekordonoztatta a Parlamentet? És mire gondolsz? Ki nem járt be a Parlamentbe? Csak nem arra, hogy nem voltak hajlandók a hazudozó, országrontó Gyurcsány eszement szövegét meghallgatni? Na, ennyit az emútnyócévről.
kukac50
Polt Pétert védik, hogy nyugodtan segítsen hazudni,csalni lopni a Fidesznek,Ő majd minden szart eltakarít utánuk. Ezt csak nyugodt körülmények között tudja végezni.
Ha valakik ott sátoroznak láthatják kik jönnek mennek, ezt kellett megakadályozni.
papa.49
@zöldszem: Hagyd ezt a ,,hős fütyi(t)szt, nem tudja felfogni hogy a segg tulajdonosánál kártékonyabb még nem tartotta (csalással szerzett) uralma alatt az országot...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.