A vagyonnyilatkozatában szereplő adatok valódiságát hangsúlyozta az MTI-hez hétfőn eljuttatott közleményében Mészáros Lőrinc felcsúti polgármester. A politikus-vállalkozó a Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszterrel készített Index-interjúra reagált.

"A vagyonnyilatkozatomban szereplő adatok a törvényes helyzetet tükrözik, és a valóságnak mindenben megfelelnek. A tulajdonomban vagy érdekkörömben működő gazdasági társaságok vagy társadalmi szervezetek a hatályos magyar törvényeknek megfelelően jöttek létre, azok szerint működnek és adóznak" – írta Mészáros Lőrinc.

Lázár János egy kérdésre válaszolva azt mondta, hogy mindenkinek el kell tudnia számolnia vagyonával. Az Index újságíróinak felvetésére, hogy Mészáros Lőrinc az elmúlt három évben bekerült a száz leggazdagabb magyar közé, illetve "kifelejtett" egymilliárd forintot és egy orosz céget a bevallásából, Lázár János megerősítette: nem turkál senki zsebében, de akinek pénze van, annak el kell tudni számolnia azzal.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Bizony am! Es ahogy minden magyar nepmese vegzodik: Aki nem hiszi, jarjon utana!

Csak ugy mellesleg: Mitol is kellett hirtelen egy vagyonbevallast produkalnia, es hangsulyoznia, hogy o mindennel el tud szamolni?
Szep is lenne, ha ennyi lovebol nem tudna egy rakas kettos-konyvelot fizetni, akik szepen megsugnak neki, mit kel bevallania es mit nem?...:o((((
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szandokan
@Desischado: Hol találkoztál az énekessel? :-))
Desischado
@szandokan: Ne már, nem létezik, hogy nem érted! Természetesen ez csak kamu hír, annyira valós, mint lőrinc barát szavahihetősége. Egyébként mi van veled, már rég nem hallottam rólad! (szemrehányóan néz)

Bár találkoznék vele, mármint Min Hóval! (nevet)
szandokan
@Desischado: Szerinted miért tettem ki a smile jelet? Egyébként köszi, megvagyok, csak nem igazán foglalkoztat már a politika.
Desischado
@szandokan: Na ne már! Szerintem többen is hiányolunk! De nem inkább arról van szó, hogy annyi disznóság van a fidesz körül, hogy nem nagyon tudod őket megvédeni? Egyébként priviben jelentkezhetnél!
qxy
Tudjátok minden rendszernek volt egy két embere aki erre ügyelt. Ha valaki nagyon bele nyúlt a " dologba" akkor csak úgy véletlen baleset érte. Nem értem mit csinálnak ezek az emberek? Na meg kíváncsi vagyok az igazság ügy és az alkotmány embereire ha bukik Orbán. mert ők tudtak mindenről és bukik az egész mocskos banda. Most kellene egy tökös legény aki el kezdené az igazat , mert ezzel esetleg csökkenthetné a saját büntetését Hátha követné a többi is és lenne egy nagy bukta vagyon nélkül persze.
szandokan
@Desischado: De igen, sok szemétség van újabban Fidesz fronton is. Nem véletlen, hogy inkább a saját dolgaimmal törődöm. Csinálom a dolgom, és nem foglalkozom a többivel, mert már egyszerűen unom, például hogy a csapból is a Quaestor ügy folyik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.