A Bors munkatársa otthonában beszélt a tápiósági férfival, aki tíz napig volt a Quaestor vezérigazgatója. Állítja, napi kapcsolatban volt Tarsoly Csabával.

Bár a sajtóban strómanként emlegetik Orgovánt, úgy tudják: tíznapos kinevezése alatt a férfi mindennap bejárt "dolgozni" a Quaestor Váci úti irodájába saját Audijával. Állítólag nem írt alá semmit. A feladata az lett volna, hogy találkozzon a csődgondnokkal, ez azonban végül nem jött össze.

Az eddig titokzatosságba burkolózó Orgován Béla most szóba állt a lap újságírójával, akit beengedett háza udvarára. Először ellenőrizte, nincs-e nála rejtett diktafon, aztán pedig letiltotta az interjút.

A médiafelhajtást látva Orgován azonnal le akart mondani vezérigazgatói tisztségéről. Ez ellentmond Tarsoly Csaba korábbi közleményének, aki szerint a saját döntése volt, hogy visszaveszi a Quaestor vezetését. Valójában marasztalták Orgovánt. A Bors szerint meg is sértődtek rá, amiért "nem csinálta végig" az ügyet.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
@wagabund: No most akkor kérdés miért mondta a Tarsoly, hogy ő nem ismeri a Bélát, kettő még tegnap is ez a pali szerepelt mint ügyvezető...Meg a hülyítés ezerrel!!!
wagabund
Béla! Elengedted a szerencséd? nebaszki...legalább egy szabadszemmel jól látható összeget lejmoltál volna...
...most szégyenkezhetsz az ivóban a cimborák előtt..
papa.49
@wagabund: No most akkor kérdés miért mondta a Tarsoly, hogy ő nem ismeri a Bélát, kettő még tegnap is ez a pali szerepelt mint ügyvezető...Meg a hülyítés ezerrel!!!
varrólány
@papa.49: Legalább egyformán hazudnának de ez nem megy nekik csak a pénz eltüntetés!
Fradigege
Az orrunk előtt strómankodnak pofátlanul. Fejlettebb demokráciákban ezért kivégzés járna.
kakaósbögre
na,már a strómanjában sem bízhat az eccerű fideszes.
kukac50
Kellett volna egy balek aki leüli a bűntetetést.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.