Tegnap kivételes eljárásban megtárgyalták a képviselők a brókerbotrányért felelősök magánvagyonának zárolását lehetővé tevő törvényt. Ismét a Ház elé került a köztársasági elnök által visszaküldött és már megszavazott jogállási törvény. A törvényt a megfelelő egyeztetés elmaradása miatt küldte vissza az államfő. Az utólagos egyeztetést az ellenzék eljárásjogilag és a közalkalmazottak alapilletmény-eltérítésének megszüntetése miatt is bírálta. Az egységes bérezés többeket érint negatívan a közszférában, mert fizetéscsökkenéshez vezethet . Napirend előtti felszólalások is lesznek. Kövesse percről percre!

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Remélem mindenkinek feltűnt, hogy csak 1 évre visszamenőleg lesz hatálya a törvények! Tehát amit előtte kavartak a vagyonnal, az továbbra is be van védve.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.