Egy sírásó azt állította 2014 februárjában: az egyik elhunytat a temetést követő napon kiemelték a koporsójából, hogy aztán azt újra eladhassák. Most hétfőn kiderült, valóban nincs meg Párdányi Rudolfné koporsója: sem a fakoporsó, sem a fémbetét nincs a sírban – írja a Kemma.

Az Esztergomi Kegyeleti Kft.-nél dolgozó sírásó azt mesélte az ügyről, ami még 2010-ben történt, hogy "felsőbb utasításra" kellett a halottat kivennie a koporsóból, majd lebetonoznia a sírvermet.

Az elhunyt nő fia, Párdányi Rudolf "rémálomnak" nevezte a történteket, ráadásul neki is kellett bizonyítania, hogy tényleg eltűnt a koporsó. Segítséget Merényi Tamástól kapott, aki 2013 decemberétől egy rövid ideig átmeneti feladatellátóként dolgozott a kft.-nél. Merényi volt, aki megosztotta a családdal az információt és feljelentést is tett a rendőrségen. Ám itt majdnem elbukott az ügy az elévülés miatt, mert az esetet a hatóság "koporsólopásként" kezelte. Bár ennek veszélye még mindig fennáll, de nem kizárt, hogy az ügy lavinát indít el, hiszen valószínűleg nem egyedi esetről van szó.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Volt Gobbi Hildanak egy filmje, a Hasznalt koporso,... Valaki talan leporolta a filmet, es ellopta az otletet?

Aztan gondolom, valaki felhasznalja majd egy olcso szocialis temeteshez... Ilyen szep jovobe vezetett bennunket ez a szemet bagazs...:o((((
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Toby
Meg kell nézni, hogy melyik fidesznyik bróker nyitott temetkezési vállakozást !
Koporsó mutyi !
szaboria1
Morbid vagyok most. Vajon a hamvasztottakat tényleg koporsóval hamvasztják e el? Ugyanis koporsót is kell venni a hamvasztáshoz.
feri57
Ez morbid és embertelen bűncselekmény, undorító, hogy mit meg nem tesznek pénzért.
kukac50
Nagyon szegény ember az érzelmileg, aki képes ellopni egy koporsót.
A rendőrség meg ilyen aprósággal nem is foglalkozik,mert az igazságszolgáltatás csak a Fidesz stiklijeivel van elfoglalva.
Biztos egy Fideszes tehette, Ők lopnak mindent!
petike
@szolmekkoj: Bocs, nem voltam gépközelben.
Nem vagyok temetkezési vállalkozó, csak egy nagy, temetkezéssel is foglalkozó cégnél dolgozom. És minden ilyen hír, és az azt követő ÉSZOSZTÁS rombolja az emberek bizalmát az összes temetkezési vállalkozással szemben. Pedig a többség tisztességesen dolgozik.
petike
@szaboria1: Igen, koporsóval együtt hamvasztunk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.