Juhász Péter, az Együtt alelnök azon háborgott, hogy Rogán Antal családjával az egyik vasárnapot egy drága bécsi cukrászdában töltötte. Erre a Cink újságírója, Szily László megjegyezte, hogy szerinte elég demagóg ilyesmin berzenkedni és Rogánt sokmindenért lehet támadni, de pont ezért nem kellene. Ezt követően viszont olyan levelet kapott Szily, amitől maga is "jól meglepődött".

Juhász Péter azt írta:

Kedves Szily Laci,

nagyon nagyon sajnálom, de be kell látnom, hogy a tegnapi posztom kapcsán írt cikkedben igazad van. Sokkal szívesebben tündökölnék abban a színben, hogy olyan hibátlan politikus vagyok, mint akiket kritizálok, de be kell látnom, nem vagyok az. Én néha hibázom.

Valóban nincs semmi gondom azzal, ha valaki Bécsben üldögél a családjával vasárnap, sokkal több bajom van azzal, ha hazudik, lop, csal, sikkaszt, zsarol, és mindezt a mi felhatalmazásunk álcája mögött teszi.

Az történt, hogy valaki posztolta a képet a Facebookon, én meg átvettem, és – ismerve sok magyar sorsát – írtam, ami eszembe jutott róla. Valóban nem lett jó a végkicsengés, nem tenném ki, ha most döntenék róla.

De ezért szeretem, hogy vagy/tok. Úgy tudok én is ember maradni a sok politikus között, ha kapok visszajelzést, ha helyrepofoznak azok, akikért dolgozom, amikor éppen túllövök a célon.

Az külön örömmel tölt el, hogy abban még te sem tudod megvédeni Rogán, hogy szétlopja saját hazáját és polgárait, mert a bűne valóban ez. Korrupt bűnözőnek tartom, és küzdeni fogok ellene ahogy eddig, de jobban figyelek a jövőben a fókuszra. Ebben segítettél kritikáddal.

Szóval, kösz.

És bocsánat mindenkitől, akinek csalódást okozott ízléstelen hirtelen-posztom.

Megköszönöm, ha lehozod ezt is. Így eljuthat a csalódott Cink olvasó tömegekhez, hogy politikus_génhibás_politikus vagyok, aki képes belátni, ha hibázik.

Juhász Péter, Cink olvasó

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Valószínűleg egy kényszerből dolgoztatott többgyermekes édesanya szolgálta ki őket, akit ezzel nem hagytak vasárnap a családjával pihenni. :)
Szomorú azt látni, hogy többen a rogán támadásának egyetlen okaként az irigységet gondolják. Minden esetre valóban nem bűn amit tett.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
Vizet prédikál és bort iszik tipikus esete. Undorító, hogy habzsi dőzsöl, míg mások nyomorognak, meg beleugat az emberek életébe!
kkalman
Itthon talán már nem mer beülni egy cukrászdába? Csak nem fél valamitől, vagy valakitől?
human
@coni: És mikor Orbán a flaszteren sétáló gazdagokról és a luxusautós ámokfutókról beszélt gondolom Habony Árpád képe lebegett lelki szemei előtt.
eszegfu
Eszembe sem jut megvédeni Rogánt! Engem tényleg nem érdekel, hol és mit csinál, mert ezek csip-csup dolgok, megint csak "terelés"... Tetszik Szily véleménye és Juhász reagálása is. Az is lehet egyedül maradok a véleményemmel.
kukac50
Miért nem a Magyar forgalmat növeli,nem gondolt arra,hogy vásárlásával a mi vállalkozásunknál költse el a pénzét?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.