A Magyar Liberális Párt (MLP) véleménye szerint a vagyonzárolási törvény ezer sebből vérzik és nem felel meg a jogállamiság normáinak – közölte keddi, budapesti sajtótájékoztatóján az MLP gazdaságpolitikusa. A párt ezért arra kéri Áder János köztársasági elnököt, hogy a jogszabályt ne írja alá, hanem kérjen alkotmányossági kontrollt az Alkotmánybíróságtól.

Bodnár Zoltán úgy fogalmazott: a vagyonzárolási törvény "népbutítás, szemfényvesztés". Szavai szerint a jogszabály egyetlen célja annak elleplezése, hogy milyen súlyos mulasztásokat követett el a kormány az elmúlt hetekben és az elmúlt években – közölte.

Az MLP országgyűlési képviselője útján felszólítja a miniszterelnököt, haladéktalanul kezdeményezze Áder Jánosnál Matolcsy György és Windisch László, az MNB elnökének és alelnökének felmentését – jelentette be.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
Azért dobott piacra a Quaestor 210 Milliárd fedezetlen kötvényt mert már régen elveszett a vagyon. Hatékonyabb lenne ha nem az elveszett vagyonnak ütnék bottal a nyomát, hanem megakadályoznák, hogy fedezetlen kötvényeket dobjanak a piacra ráadásul engedély nélkül. 50000 károsult már egy közepes városnyi tömeg, nem lehet nem észrevenni hogy egymás sarkát tapossák az ál-kötvényekért.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.