A Greenpeace március elején, közjegyző jelenlétében hét áruházlánc boltjaiban 12 féle paprikát vett, a független laboratórium nyolcban húszféle vegyszermaradványt talált - mondta a szervezet magyarországi...

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Január
Egyszerű a dolog nem kell tavasz elején lecsót főzni, paprikát enni! Ki lehet bírni.
Majd jön a szezon, és akkor.
Ja már akinek lehetősége lenne paprikát termelnie sem foglalkozik vele, mert az olyan macerás... Pedig azt biztos nem kezelné nagyüzemi vegyszerekkel.
Levendula
@Január: Kinek a felelőssége, hogy vegyszeres zöldség-gyümölcsöt árusítanak a boltokban és a piacokon?
nyanya001
És oda van írva : származási hely : Magyarország !
Január
@Levendula: Legelőször a termelő feladata a termesztési technológia betartása. Ezen belül a permetezési napló vezetése, persze, hogy mit irnak bele és mi a valóság az a beírótól függ.
Aztán biztosan van néhány ellenőrző szerv is, ezeket nem tudom, hogy kik? - mert nem vagyok termelő.
@nyanya001: ... és oda van irva, hogy származási hely Marokkó, Jordánia

Minden termelőre jellemző, hogy minél előbb szeretne látni jövedelmet a tevékenységéből.
Ezek szerint nem érdekük az államoknak, hogy az állampolgárok viszonylag egészségesek maradjanak.
agnes200
A fogyasztóvédelem, az állami (NEMZETI), miért nem vette észre?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.