Ahogy megírtuk, kedden a Miniszterelnökség nyilvánosságra hozta Tarsoly Csaba Orbán Viktornak írt levelét, melyben leírja, hogy komoly nehézségekkel küszködik a Quaestor. Tarsoly üzenetében ezeknek a megoldására javaslatot is tesz. A Népszava kiderítette, a miniszterelnök mit válaszolt a Quaestor-vezérnek.

Valójában nem személyesen Orbán, hanem személyi titkára, Nagy János válaszolt a levélre. A két mondatos üzenetben ez szerepelt:

A miniszterelnök úrnak 2015. március 9-én kelt levelét köszönettel megkaptuk. Miniszterelnök úr annak tartalmáról tájékoztatta a gazdasági minisztert. Varga Mihály miniszter úr az Ön által javasolt tárgyalásra még a mai napon kijelöl egy tárgyalópartnert, aki várhatóan még a mai napon jelentkezik Önnél.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sentinel216
@nyanya001: Kösz a linket. Terjeszteni kellene! Minden este beolvasni az összes televízióban!
kkalman
Ééééés papíron ígéretet tett rá, hogy tárgyalnak a Q. megmentéséről. A Tarsoly leveléhez írt hsz-emben anélkül, hogy ezt a cikket olvastam volna, erről írtam, hogy megfordult Orbán fejében a Q. megmentése. Most már csak az a kérdés, hogy volt tárgyalás, vagy nem volt, mielőtt bedöntötték a Q-t.
volvós
Egy ilyen hatalmas botrányt bizonyos Nagy János és Havasi Bercike
" intéz " el a felcsúti báró helyett... Ez is csak Orbánisztánban lehetséges !
karma1
Es meg az a 2 mondat is pongyolan van megfogalmazva, mert amilyen sotiiit a veziiir, olyan sotiiit a kornyezete is; nem utnek el nagyon egymastol.
A mondat helyesen: "A Miniszterelnok urnak IROTT 2015. marcius 9-en irt levelet koszonettel megkaptuk"
coni
A felügyelet vizsgálta, elmarasztalta a Quaestort majd büntetésből megengedte neki hogy értékesítsen 70 Milliárdnyi kötvényt. Minden évben, mert átláthatatlannak találta a kötvény nyilvántartásukat, inkább újra engedélyezte nekik minthogy átrágja magát a szabálytalan nyílvántatáson:
444.hu/2015/03/31/talalt-a-pszaf-problemakat-a-quaestornal-de/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.