Ahogy hétfőn megírtuk, a mórahalmi óvodásoknak versben kellett dicsőíteni az ott megnyílt kormányablakot és annak dolgozóit. A kisgyerekek által szavalt vers állítólag mégsem pályázati felhívásra született, hanem az egyik szülő írta – derült ki az RTL Klub híradójából.

Az ovisok műsora állítólag a jelenlévőket is meglepte, hasonló produkcióra a megye egyetlen másik településén sem került sor. Az RTL Klub hiába kereste a gyerekek óvodáját, a kormányablakot, illetve a mórahalmi polgármestert, Nógrádi Zoltánt egyikük sem kívánt nyilatkozni.

Az ügy kapcsán a csatorna megkérdezte a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezetének véleményét is, akiket megdöbbentett az eset, szerintük a gyerekekkel bemutattatott műsor riasztó, a diktatúrákra volt jellemző.

A Miniszterelnökség – ami alá a kormányablakok tartoznak – úgy reagált az esetre: a Mórahalmon történtek nem tükrözik a szellemiségüket, a szokatlan előadással nem tudnak azonosulni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

micfild
Remélem az illető szülőt a többiek legalább picikét megrángatják, vagy bedobják az ablakait rohadtnaranccsal, ha már egyszer ennyire odavan a narancsért.
silber13
És még mindig van alább, lejjebb... Szégyen..!
levi
Lehet, hogy egyetlen egy idióta szülő írta a verset...de ahogy néztem volt ott még 10 másik gyerek, ovónőkkel együtt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.