A Népszabadság mai írása szerint, március 31-én Andréka Domonkos a Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM) szervezési vezetője otthagyta munkahelyét. Domonkos egyébként a Dunakeszi Kinizsi futsalcsapat ügyvezetője és már a Miniszterelnökségnél is Szijjártó Péter protokollfőnökeként tevékenykedett.

Domonkost 2014 márciusában munkaszerződéssel kezdték foglalkoztatni a KKM-nél. Azért nem a kormánytisztviselő tisztséget kapta meg, mert a spanyol nemzetközi protokolliskolában szerzett papírját- Universidad de Granada egy itthoni intézményében – nem fogadták el, mint felsőfokú végzettséget.

A Népszabadság minisztériumnak feltett kérdésére, hogy Domonkos miért adta a fejét távozásra, valamint, hogy kap-e másfajta kormányzati munkát, eddig még nem kaptak választ.

Egyébként Benkő Szilárd – Szijjártó másik futsalos csapattársa – is hasonló pályát futott be. Őt kabinetfőnökként emlegetik annak ellenére, hogy diploma hiányában "miniszteri kabinet működési koordinátor" a hivatalos pozíciója. Így a helyettesének elvileg több joga van a döntések meghozásához, mint neki.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Cserélődnek a cimborák, nagy a keret sokan vannak, akik még a ,,zsíros bödönre,, várnak Vácott!!!
szaboria1
@papa.49: Vagy már érzik a Petike vesztét.
karma1
@coni: En is remelem, de ugy gondolom, hogy amikor erre a posztra szijjaspetya kinevezte oket (mindkettot, nemcsak Andrekat) lehetett volna nemet is mondani, ugyanis nagyon valoszinu, hogy senki nem allt mogottuk geppisztollyal...

Ugyhogy sullyed a hajo, normalis dolog, hogy a patkanyok menekulnek... Nem vart

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.