Meglepő dolgokat mondott Kazahsztánról Orbán Viktor az ország fővárosában, Asztanában.

A hvg.hu újságírója megnézte a hírügynökség orosz nyelvű szövegét, amely így hangzik:

Nagyon nagy örömmel érkeztünk Kazahsztánba. Az EU-ban politikai értelemben véve egyenrangú félként kezelnek minket. Ám a származásunk alapján mégiscsak idegenek vagyunk ott, ha Brüsszelbe utazunk. Ott ugyanis nincsenek rokonaink. Ám, ha idejövünk, Kazahsztánban vannak rokonaink. Ez igencsak furcsa érzés, de az embernek keletre kell utaznia, ha otthon akarja magát érezni.

Orbán szerint Kazahsztánba kell menni, mert Brüsszel nekünk idegen

A 444.hu még annyit hozzátett, hogy Orbán Viktor sok szerencsét kívánt a választásokon induló kazah diktátornak, Nurszultan Nazarbajevnek, egyszersmind a kazahsztáni stabilitás alapsarokköveként jellemezte a jelölést.

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zöldszem
Csak a magad nevében nyilatkozz!
Lehet, hogy Te és jelenleg 100 tagú nyájad ott érzi jól magát, ott talál rokonokat, vagy inkább rokon lelkeket.Egyébként, ha annyira jó telepedj le, vidd ki a cöfös nyájadat és éljetek ott.
Én inkább, hanyatló nyugathoz megyek!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dr lópicigáspár
Kazahsztánba kéne menni
Pulykacsirkét kéne venni...
nyanya001
Orbán Viktor minden bizonnyal a kazah elnök 90 %-ot meghaladó választási sikerét irigyelte el, amit Nurszultan Nazarbajev kazah elnök az ellenzék diktatórikus szétverésével ért el. Kazahsztánban az ellenzéki pártokat nem engedik elindulni a választásokon, a független médiát felszámolták és a hatalomra veszélyt jelentő politikusokat rendszerint börtönbe zárják. Az országban semmibe veszik a munkások jogait és az utolsó sztrájk alkalmával halomra lőtték az embereket a rendőrök.

Orbán Viktor lehet, hogy nem érzi magát otthon az unióban, a magyarok túlnyomó többsége azonban még mindig inkább Európához szeretne tartozni. Ezért arra kérjük a miniszterelnököt, hogy a jövőben személyes érzéseit ne keverje bele az ország külpolitikájának alakításába.
köhögő bolha
"Nálunk a békemenetek alkalmával már kimutatták a sötét anyag létezését."
kukac50
Menjél Viktor keletre a barátaiddal rokonaiddal a Fideszesekkel együtt, maradjatok ott végleg csak Magyarországot hagyd és az ország embereit a nyugati demokráciához,nyugati bérekhez közeledni! Ne a közmunka szegénység felé menjünk!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.