Kihallgatták szerdán a nyomozók Tarsoly Csabát – erősítette meg a hírt az Origónak a vállalkozó ügyvédje. Papp Gábor a lapnak annyit mondott a kihallgatással kapcsolatban, hogy a cégvezér érdemi vallomást tett, de annak részleteiről nem beszélt már.

Tarsoly Csabát csalással gyanúsítja a Központi Nyomozó Ügyészség.  A vállalkozót március 26-án éjszaka vették őrizetbe, majd március 29-én előzetes letartóztatásba helyezték.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hetöndöe
Oszt kinek a kottájából énekelt?:-)))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
zöldszem
@human: Tarsoly Csaba kihallgatási jegyzőkönyve:
- Hol a pénz Csabi?
- Milyen pénz? Én már két hete szegény vagyok.
human
@zöldszem: 160 milliárd értékű vagyont már lefoglaltak. Ahogy Orgovány ügy nincs úgy Tasoly ügy sem lesz, mert kártalanították a befektetőket. Bár én nem csodálkoznék, ha az a 160 milliárd 16 milliárd vallós érték lenne.
propeller.hu/itthon/3084640-eddig-160-milliard-forintot-foglaltak-le
zöldszem
@human: Nekem is gyanús. Ezeket a lefoglalt dolgokat, egyáltalán eltudják adni?Ha igen mennyiért?
Ott van pl az ETO park a focistákkal együtt. Na a botlábú focisták mennyit érnek?
Nekem akkor is az a véleményem, ami valamit ért az nem elérhető! Sajnos! Bár ne legyen igazam.
human
@zöldszem: Lefoglaltak épületeket, amiket ugye nem lehetett külföldre kivinni. A bankszámláknak és szállítható értékeknek már csak nem is integethetünk.
human
@zöldszem: És a parlament pont most fogadta el az elszámoltatási törvényt, amibe állítólag becsempésztek egy módosítót, ami miatt a Quaestorra talán nem is fog vonatkozni. Ebben az esetben az mszp-s és jobbikos képviselők nagyon be lettek ... húzva a csőbe.
kamazuka
Azért király dolog lehet ,ha valaki ért a pénzcsináláshoz profi szinte,ráadásúl tisztában van,hol vannak a számvitlitörvényi kiskapúk,banktörvényi kiskapúk stb.Az ilyen kvalitás kihallgatása élmény lehet,mert agyban tudhat akkora tételek hollétről is melyekhez egyszerű földi halandó hozzá sem szagol.
De mi van akkor ha olyat is elkezd mesélni ami kínos lehet,mert akkor, és ez könnyen meg lehet akár nemzetközi botrány is kialakúlhat.Mégis aki agyban nagy az okos taktikus játékkal mattolhat is.Volt már,hogy verthelyzetből simán nyertek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.