Múlt vasárnap Tarsoly Csaba tárgyalásának közelében látták felbukkanni Habony Árpádot és Andy Vajnát egy fekete kisbuszban. Ekkor egyikük sem volt bekötve és Habony, aki vezetett, átlépett egy záróvonalat is az autóval.

Később ugyanazon a napon a tatabányai sportcsarnok előtt bukkant fel ugyanez a kisbusz és nemcsak, hogy kanyarodósávban parkolt, de ezzel el is állta az utat egy teljes parkoló előtt – hangzott el az RTL Klub Híradóban.

Mindez annak ellenére történt, hogy a sportcsarnok rendelkezik egy nagyobb méretű parkolóval, igaz, az kicsit távolabb van a bejárattól, mint ahol a miniszterelnök tanácsadója parkolt. A kemma.hu információi szerint Habony és Vajna egy női kosárlabdameccsre érkezhettek.

Az RTL Klub által megszólaltatott szakértő szerint Habony szabálytalanságai miatt több tízezer forintos bírságot is fizethet és az is elképzelhető, hogy 6-8 büntetőpontot is kaphat érte. 

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
@nyanya001: A rönk-gurítás és aprítás is rangot szerzett magának a sportban. Ennek egyik vállfaja az aprítás láncfűrésszel, vagy darabolás fejszével...nem ragozom tovább...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
Muszáj hogy ennek a palinak legyen jogsija, szerintem nem el kell venni tőle...
kkalman
@papa.49: Már adni sem kellett volna neki. Ön és közveszélyes!
nemjoezigy
"Az RTL Klub által megszólaltatott szakértő szerint Habony szabálytalanságai miatt több tízezer forintos bírságot is fizethet és az is elképzelhető, hogy 6-8 büntetőpontot is kaphat érte."
Nem kap ez büntetést, ugyanúgy ahogy a Tetű mészáros sem kapott, pedig azt is látta az ország és talán még a rendőrség is a TV-ben.
Érdekes a telepített kamerák alapján az átlagembert büntetik, de ezeket a mocskokat nem.
Toby
@papa.49: Valszeg orbánc jogsiját használja, mert aki annak birtokosa, az vastagon szarhat a KRESZ-re ! Meg a femilyje is ! (orbánc Rühellke menet közben mobilozik...)
wagabund
habony=győzike...hibát hibára halmoznak...de mégis jól élnek, senki nem tudja miből, a kreszt nem tartják be(talán nem is ismerik), büntethetetlenek(érinthetetlenek)...
... sérelmezem, hogy fekete pákó nincs a csapatban...

ezek kellenek nekünk, mert ezeket érdemeljük...
Aki Én
Nem attól szar a szar, hogy tilosban parkol. Ez a hír csak azt mutatja, hogy mennyire kisstílű egy alak ez is. Még csak el sem játsszák, hogy odafigyelnek alapvető szabályokra és másokra. Ez egyfajta jelzés, hogy bármit megtehet, és ha nem tetszik, lehet menni panaszra.
Vannak akiket kicsit sem zavar, ha egy komplett ország rühelli őket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.