Nincsenek illúzióim Orbán Viktor feddhetetlenségével és a Fidesz dübörgő politikai térnyerésével kapcsolatban. Nem létezik az a termonukleáris tömegpusztító fegyver, terraformáló eszköz, ami ezt a gárdát képes lenne saját akaratán kívül elpakolni a mézesbödön mellől! Az ország egy francos mézesbödön, amit már nem kiskanállal habzsolnak, hanem lapáttal és talicskával. És annak ellenére hagyja ezt a társadalom, hogy a valódi két-harmad pontosan ugyanúgy szimpatizál a Fidesszel, mint én. De akkor mi történt? Hát egyszerűen a saját demokratikus jogállamunkat tollják fel a nemesebbik felünkbe és azzal döngetnek meg minket, félemlítenek meg. A kérdés a brókerbotrány kapcsán már csak az, hogy elég lesz e...

Feltöltő: gibgab
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

mariaberta
Egy haver mindent megoszt egy haverral, különösen ha az miniszter.
Toby
Birkák vagyunk ! Nem kicsit - nagyon ! Vagy csak túl békések és mazochisták ?
kamazuka
Ugye milyen érdekes.Anno mikor az elmút nyócév kúrmánya vitézkedve fosztogatott,mindenki értette a napi milliók kitalicskázásának fortélyát a leader közösség elnevezésű Szekfű mutyisták által.Akkor mert ez volt időszerű,éppen rájuk kellett haragudni!
Ma már ők a feszagyerekek.Mondjuk nekem nem.Ezek meg átvertek,akkor már ezeksem!
Saját magamra haragudnék ,de mivel önmagammal jóban vagyok így ez is kiesett.
Akkor 19.-én meglátjuk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.