Nem volt iktatószám azon a levélen, amelyet Giró-Szász András bemutatott az ATV műsorában, és amelyet Tarsoly Csaba írt Orbán Viktornak. Az a levél viszont már március 10-én iktatva volt, amelyet Miniszterelnökség kedden hozott nyilvánosságra.

Az államtitkár a televíziónak azt mondta, szerinte nincs ellentmondás az ügyben, mert külalakra és tartalomra megfelel a két levél és ha egyszerre sok érkezik be, akkor van, mikor az iktatás átcsúszik másnapra. Hozzátette még, ha beérkezik egy papíralapú levél a Miniszterelnökségre, akkor azt rögtön beszkennelik és ő is egy ilyen szkennelt változatot vitt be a stúdióba magával.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
Girokám nagyon tudatlan vagy!! A beérkező levelek előbb az iktatóba kötnek ki iktatás nélkül sehova sem vihetik. Amennyiben netán személyesen adják át arra is rá kell írni az átvétel dátumát.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
keresztapa
@eszegfu: Nagyon de nagyon elfogadott a vélelmed, Abból a betegségből én már hónapokkal ezelőtt ki gyógyultam, hogy bármelyik nemzetromboló pártra mutogassak, mert mindegyik pártérdeket képvisel, nagy ívben kerüli a nép szolgálatát. Igyekezete az egyedüli uralkodás megvalósítása idegen közület segítségével, mivel közelebb állónak érzi az idegent, mint saját fajtársát, és gyűlöli saját hozzátartozóját.
eszegfu
@keresztapa: Értem, hogy "kiszerelmesedtél" minden pártból, de azt nyilván Te is tudod: pártok nélkül nincs választás, kormányalakitás és kormányzás, törvényalkotás, stb. Tényleg nem Veled akarok kötekedni, csak kiváncsi lennék: szerinted mi lehet a megoldás? Nekem nincs ötletem, elképzelésem sem.
keresztapa
@eszegfu: Kötekedés kikerülve, ez is lehetséges javaslat, nem tökéletes, na de mi az!
domonyi.aries.hu/Szabadsag-Alkotmanya.html
kkalman
@Desischado: ma, 09:03 Van az egy ménes is, ami kilóg.
eszegfu
@keresztapa: Kösz. a "szemelvényt"! Nekem kicsit "meredek"...
keresztapa
@eszegfu: A múlt hibáit kerülve lehet építkezni, de aki a múltat kerüli az a jövőt nem ismerheti! @eszegfu: A meredekre is fellehet jutni, ha a cél a feljutás!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.