A Budapest Banknál húsz év után a tavalyi volt az első esztendő, amikor nem termelt nyereséget, a bankcsoport adózott vesztesége 38,7 milliárd forint volt – mondta a társaság elnök-vezérigazgatója a tavalyi eredményeket ismertető csütörtöki budapesti sajtótájékoztatón. 

Az eredményt "drasztikusan rontotta" a devizahitelek árfolyamrésének és az egyoldalú szerződésmódosításoknak a visszafizetésére képzett 48,5 milliárd forintos céltartalék – mondta Zolnai György. Kiemelte: a bank mérlegfőösszege szinten maradt tavaly, 895,4 milliárd forintot tett ki.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bence
Zöldszem ! Persze , tudom én ! Ezek olyanok mint a hülyegyerek az óvodában : "Nem én voltam ! Te voltál bebe !" Hát nem ezt csinálják ? most mond meg ?! Ezeknek a pofájukhoz minde hozzáfér !
hetöndöe
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
zöldszem
@bence: Mióta Simicska becenéven szólítja, hibát-hibára halmoznak. Máshol megírtam, egy gyorshajtást nem tudnak Gyurcsányra ráverni. Pedig, a zsebükben az igazságszolgáltatás.
5 év 2/3, azt vizsgálhattak volna amit akarnak. Ki játszott az állampénzével itt a piros, hol a pirost? Szocik? Azok hát, a Fidesz zavarodott agyába.
bence
zöldszem ! A dühítő , hogy ennyi zavarodott elméjű nem a diliházba vagy börtönbe van , hanem szabadon járkálhat !
kukac50
Orbán a veszteséget szereti megvásárolni mert azon keresztül utalja a pénzt ki az országból,szívességért cserébe szívesség.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.