Kovács P. József amatőröknek tartja a nemzeti közhírtévé új bemondóit. A legendás tévés 42 évig dolgozott a köztévénél és ma már ugyan nem kíséri rendszeresen az adásokat megvan a véleménye róluk.

"Még akkor sem tudnak hangsúlyozni, ha köszönnek és azt mondják: Jó reggelt kívánok!" – fakadt ki a Blikknek Kovács P. József.

Szerinte utódai a BBC-t próbálják utánozni, de az emberek nem tartják őket hitelesnek. Korábban olyan hiteles szakemberek voltak a képernyőn, akikre az egész ország figyelt – tette hozzá.

Egyébként nem tervezi, hogy újra aktívan dolgozzon a médiában. Legutóbb fia, Kovács Kristóf producer kedvéért vállalt el egy rövid felvezetőt a Showder Klub évindító adásában, emellett családi vállalkozásaikban tevékenykedik.

Megvan a véleményük a régi bemondóknak az új nemzeti hírtévéről

Kertész Zsuzsa közben ugyanerről a témáról beszélt az Origónak. Azt mondta: várta a hírcsatorna indulását, de szomorúan látta a felkészületlenséget, az éretlenséget és a rendezetlenséget. „Szegény fiú az M1-en! Iszonyúan sajnáltam” – jegyezte meg az egyik műsorvezetővel kapcsolatban.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vonotok
Csak egy kérdésem van, ki az aki az idejét pocsékolja erre a szennyre???
picike
Megvárom amig betanulnak addig nézzétek.
picike
Talán nem sajnálni kéne hanem időt szakitani a betanitásukra az öregeknek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.