Egy ember meghalt, egy házaspár és három gyermekük pedig megsérült abban a balesetben, amely péntek este történt a Keszthely és Várvölgy közötti úton – tájékoztatta a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t.

Nothoff Ingrid elmondta: az első információkkal ellentétben nem négy, hanem öt ember sérült meg a balesetben, amelynek halálos áldozata egy 25 éves férfi. A fiatalember egy tűzifával telepakolt Lada Samarával Várvölgy irányából Keszthely felé tartott, amikor egyelőre ismeretlen okból frontálisan nekiütközött egy szemből érkező személygépkocsinak.

Ittas sofőr miatt sérülhettek meg a gyerekek

Az összeroncsolódott autókból a tűzoltók emeltek ki két embert, köztük a Lada sofőrjét, aki a helyszínen belehalt sérüléseibe.

A másik személyautóban egy zalaszentgróti házaspár utazott, a hátsó ülésen pedig három gyermekük foglalt helyet, két kamaszkorú lány, illetve biztonsági gyermekülésben szállított kistestvérük. A mentők valamennyiüket kórházba szállították – mondta a szóvivő.

Az MTI a helyszínről úgy értesült, hogy a balesetet okozó Lada sofőrje feltehetően ittasan ült a volánhoz.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

36
Minden nap járok azon az úton. Egy halál út. A családnak jobbulást és minden jót kívánok! A fatolvaj, részeg romának pedig, akinek a szajré lecsapta a fejét...hát...megvolt az ítélet és a végrehajtás is.
gulyasgyula
Hol vannak ilyenkor a redőrök . Ha fával megraknak egy lada samarát az első kerekei a levegőbe járnak és irányihatatlan lessz ..Amint a példa is mutatja ..Néha az országuton is nézelődhetnének a rendőrök az ilyen autósok megállítására ...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.