Miskolciak annyira felhúzták magukat a helyi fideszes polgármester, Kriza Ákos ételosztást megtiltó intézkedésén, hogy bejelentették, április 7-én azért is megtartják az eseményt a Szent István téren.

A Miskolcnak Hangja Van csoport Propellerhez eljuttatott levelében az áll:

Az intézkedés lelketlensége, embertelensége annyira felháborított pár jóérzésű miskolci állampolgárt, hogy már csakazértis, hogy elutasítsa a hivatal társadalmi szolidaritást romboló intézkedését, ételosztást szervez.

Megmutatjuk, hogy a hivatalos állásponttal szemben nem tagadjuk le nehéz sorsú embertársainkat! Megmutatjuk, hogy a hivatalos állásponttal szemben mi nem lökjük el az éhes kezeket az ételtől! Kérünk minden jóravaló embert, aki meg akarja mutatni, hogy a hivatalos állásponttal szemben a segítség nem szégyen, hogy a Húsvét ünnepi asztaláról hozzon egy kóstolót szegény sorsú felebarátainknak! Az adományokat 12 órától fogadjuk, az ételosztás 15 órakor kezdődik!

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Na vazze kriza, erre varrjal gombot! Szoval van meg joerzesu ember nemcsak Miskolcon, hanem ugy altalaban, Ma.o.-n!

Csak nehogy valamilyen hulye es meggondolatlan lepest tegyen ez a buzi a jotevok ellen... Amilyen cinikus, pokhendi, kinezem belole...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@human: Ennyi észt ne tételezzél fel róla...
human
@papa.49: Megvan a fideszeshez való esze. Pont azért tiltja.
bence
papa . 49 , Desischadó , human , Clavigó , member ,vonotok ! Osztom a véleményetek ! Tele hassal , lóvéval könnyen jár a pofája !
egon1
Ugyan emberek !...Ne becsüljük túl Krizát.!Én például nem nézem ki belőle hogy ilyen utasítást -ő egyedül ki tudott volna adni,talán a nem sokkal IQ-ban elé sorolt Orbán vagy valamelyik seggnyalója,volt az ötletgazda.!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.