A két gyermekét egyedül nevelő Fodor Krisztinát sehova sem veszik fel, adósságai miatt bármikor az utcára kerülhet családjával – olvasható az Origo riportjában. Krisztina végső elkeseredettségében írt levelet a lapnak. Elmondása szerint egyetlen esélyük, ha a biztosító fizet nekik, ám erre már egy éve várnak, hiába.

A nő 2011 októberében kezdett dolgozni a HM Egészségügyi Központ, közismertebb nevén a Honvédkórház budakeszi telephelyén. A legkeményebb részlegre, a krónikus osztályra került, ahol haldoklókat ápolt napi 12 órában, sokszor egyedül végezve két nővér munkáját.

Fél évvel később kezdett zsibbadni testének bal fele és bár többször megvizsgálták, csak hónapokkal később jöttek rá, kiszakadt gerincsérve van. Baleseti járadékot nem kapott, 2012. márciusától mindössze 28 ezer forint táppénzt utaltak neki – írja az Origo.

Ezután a Honvédkórház 2014. január végén felmentette az ápolónőt. A lap megkereste a Honvédkórházat is, ahol éppen Krisztina személyes adatainak védelmére hivatkozva hárították kérdéseinek nagy részét. Arra, hogy miért küldték el a munkájába belerokkant ápolónőt, miért nem kínáltak neki legalább egy négyórás állást, nem válaszoltak.

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
@verum: Érvényesül a lézeres elv ,,ennyit ér a munkában megbetegedett ápoló,, hogy nem kívánok mást csak mindegyik fütyiszes góré így járjon!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bundi
@izo: oké kezdjük elölről, miután oly kedvesen feldobtad b...meg a statisztikát...
tehát van egy cikk, ami arról szól, hogy egy állami intézménytől kirúgtak valakit, aki belerokkant abba, hogy túlterhelték...és a biztosítást sem fizetik ki neki...ezért jó esélye van, hogy utcára kerül, gyerekekkel együtt...
erre bedobja kedves@TASzSz: hogy bezzeg 33 ezer menekültre jut...később forintosítva is előjön az infó, ami kb napi 2500 fejenként...ami azt sugallja, hogy a 33 ezer emberre jut napi 2500 (sehol le nem írva, hogy ez csak egy hétig, vagy hónapig jár...csak annyi hogy jár nekik napi 2500 amennyi egy magyarnak sem...)
egyébként ha visszaolvasod, látod, hogy erre annyit mondtam, hogy ne tereljétek el a témát, meg ebbe az összegbe az unió is beszáll...és most emiatt hörögtök ennyire, meg hogy b...meg a statisztikát?
bocsika...de én csak annyit mondtam...illetve pár cikkel támasztottam alá, hogy az államnak kb évi 5 milliárdjába fáj ez és ebbe az unió is beszáll...és a fogadóbázisok kiépítése is jórészt uniós összegből történik...és nevesítettem, hogy ezt kik állítják...(tudod kósa, meg a végh)
de ez a téma...mármint az ápolónőé nagyon zavaró lehet, ha így igyekeztek terelni róla...
mert ez a bevándorlók elleni hangulatkeltés másnak nem nagyon jó...
mellesleg vajnáéknak, csak a kaszinóik után 7 milliárd az adókedvezmény...amit az állambácsi elenged nekik...évente...ez elég lenne a gyermekétkeztetés éves finanszírozására, és a bevándorlókra...meg az ápolónő biztosítására is...
www.napi.hu/ado/varga_ezert_kap_milliardos_adokedvezmenyt_vajna.585449.html
vagy itt
444.hu/2014/07/31/figyelo-andy-vajna-7-milliard-forintot-kapott-ajandekba-a-kormanytol/
TASzSz
@bundi: Próbáltam finoman megfogalmazni, virágnyelven, de úgy látom nem megy ez neked! Vedd már tudomásul, NEM vagy te olyan fontos ember, hogy tőled bárki is megkérdezne bármit! S arról neked esetleg hitelesen nyilatkoznod kellene?! NEM! Csak misztifikálod itt magad...
bundi
@TASzSz: lehet...minden lehetséges...de ennek ellenére illetve azért is mert senki vagyok nyugodtan dobhatnál egy csontot és elmondhatnád mit is magyarázok bele...látod milyen szépen tereljük a témát...
TASzSz
@bundi: Akkor nézd meg a cikk címét és tartalmát! Ezek szerint itt mindenki tereli a témát.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.