Orbán Viktor a Fideszben fellángoló belső viszályok miatt megpróbál egységet teremteni a pártban, de egyelőre nem járt sikerrel – írja a Népszabadság.

A lap azt írja, ellentét lehet Lázár János és Rogán Antal között, Varga Mihály és Rogán Antal között, valamint a Brüsszelben politizáló Navracsics Tibor és itthon maradt társai között is. A Fidesz-elnökség is a szokásosnál többször ülésezik mostanában.

Már-már háborús viszonyokról írnak, miközben a miniszterelnök igyekszik egységbe tömöríteni a párt, valamint a holdudvar egymásnak feszülő erőit.

Orbán Viktor állítólag szűk körben azt is elismerte: hallgatnia kellett volna a többiekre, Pokorni Zoltánra, Kövér Lászlóra, akik már régóta óva intették a Simicska Lajoshoz fűződő rendkívül szoros kapcsolattól.

A Népszabadság szerint az ellentéteknek van egy másik vetülete is: a nyilvános megszólalások alapján mintha két hatalmi centrum látszana kibontakozni – jegyzik meg. A második a Miniszterelnökséget vezető miniszter, Lázár János köré szerveződik, aki az elmúlt időszakban "különös élvezettel köszörüli a nyelvét" a miniszterelnök környezetéhez sorolt személyek viselt dolgain.

A lap emlékeztet rá, hogy nemrég Lázár mintha afféle irányt is szabott volna Orbán Viktor számára, amikor azt mondta, a miniszterelnöknek ott a helye Tapolcán a kampány véghajrájában. De kevésbé finom jelzéseket is adott, amikor például az Orbán-bizalmas Mészáros Lőrinc látványos meggazdagodására utalva közölte, hogy el kellene tudnia számolnia a pénzével.

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
@Anna Mária: Egy fenét paintballt! Elő a régi csőszök békebéli óspuskájával ,s azzal durr a fenekébe a másiknak. Aztán lehet 2 hétig vakarózni mindenféle felesléeges pofázás helyett
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
m.macskosz
@Pálinkafőző Rézüst: április 7., 13:45
Ó, bár igazad lehetne!
m.macskosz
@Fradigege: április 7., 20:35
Kósát soha nem tekintettem Orbán potenciális ellenfelének.
fácánlézerannyitisér-ről viszont évek óta gyanítom, hogy a
"Te is, fiam, Brutus?"akció nem áll távol tőle! Nagyon is az a
típus, amelyik szembe dicsér, de amint adódik, máris hátba döf.
Fradigege
@m.macskosz: Van benne valami. Rapcsák anno eléggé el volt hízva, mellőle nőtte ki magát a táskahordó fiú, akiből Titán lett. Magam előtt látom: Hozzom a kávét főni! Az a szerencsétlen pedig megitta. Gonosz vagyok, na.
m.macskosz
@Fradigege: Nincs rá semmi bizonyíték.
:)
papa.49
@Fradigege: @m.macskosz: Bizonyíték nincs, de tényleg kurtán, furcsán lett vége a másfél mázsás palinak
kukac50
Puskával kellene nyírni Nekik egymást!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.