A Fidesz közleményben számolt be arról, milyen kétségbeesetten szeretne nyerni Tapolcán. A legújabb csodafegyver neve: interaktív telefonos fórum.

Ezt írja a párt közleményében:

1400-an vettek részt Fenyvesi Zoltán múlt heti interaktív telefonos fórumán. A Fidesz-KDNP jelöltje egy új technológia segítségével Tapolca, Ajka és Sümeg környékén élő állampolgárokat invitált telefonos fórumra. A résztvevők hallgatóként, de akár kérdezőként is bekapcsolódhattak a másfél órás beszélgetésbe, ugyanakkor szavazhattak is az őket leginkább érdeklő témákra. A legtöbb választó a kormány béremelési tervei, a jövőbeni fejlesztések, a munkahelyteremtés, illetve az egészségügyi ellátás iránt érdeklődött. 

Azt is kiemelik, Tapolca "becsületbeli ügy", amelynek tétje, hogy "ez a gyönyörű vidék nyertese lesz-e az előttünk álló éveknek". 

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Desischado
Nyanya jól mondja! Ezzel kell kampányolni a rablóbandának, hogy hány adót vetnek még ki miattuk az emberekre! Remélem, bukta lesz Tapolcán is! bár egy évvel ezelőtt lett volna ez a bukta!
nyanya001
Ezzel kampányoljatok
Új adók a láthatáron !

Jövőre akár a jelenleginél ötvenszer több település szánhatja rá magát különböző vagyoni típusú adók kivetésére – tudta meg a Napi Gazdaság.
www.168ora.hu/itthon/uj-adok-lathataron-134965.html
pbalage
szerintem a szokásos nettó hazugság az egész fideszes közlemény.
valószínű kábé 10 ember kapcsolódhatott be az interaktivitásba, a többit letiltotta a Kubatov, de a statisztikába természetesen ugyanúgy beleszámít az "anyádpicsájategeci" és a "soksikertfőpárttikárelvtárs" típusú telefonhívás is.
Véleményem szerint az előbbire szívesebben költenek a keményen dolgozó kisemberek.
wagabund
az emeszpé elnökét tartsák távol, Gőgöst küldjék kampányolni helyette...az legalább ért valamihez, és tud beszélni. Esetleg Kunhalmi Ágnest, mert okos és szép is...és tudja mit beszél...aztán ott van Tüttő Kata...na az szép is, okos is, baromi gazdag, és jól beszél...

na, ők a nyerő hármas.

ne felejtsék,hogy az egészségügyet nem lehet megkerülni, vagy kihagyni egy kampányban..
Tibor43
Olcsóbb lenne,ha minden választó kapna ingyen egy mobilt,amelyiken akármelyik gombot nyomják meg az írja ki,hogy :FIDESZ...
Desischado
Nyanya jól mondja! Ezzel kell kampányolni a rablóbandának, hogy hány adót vetnek még ki miattuk az emberekre! Remélem, bukta lesz Tapolcán is! bár egy évvel ezelőtt lett volna ez a bukta!
nemjoezigy
"Azt is kiemelik, Tapolca "becsületbeli ügy", amelynek tétje, hogy "ez a gyönyörű vidék nyertese lesz-e az előttünk álló éveknek"."
Ez megint a szokásos fenyegetőzés: ha nem a fideszkdnp rablóbandára szavaznak, akkor hátrányba kerülnek a települések, mert ez a zsarolás a mocskok módszere!

.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.