Habony Árpád Andy Vajnával az oldalán nemrégiben igencsak szabálytalanul közlekedett – ráadásul egy rakás újságíró szeme láttára. Az eset kapcsán felmerült, hogy a miniszterelnök tanácsadója által vezetett fekete Volkswagen kisbusz vajon Habonyé-e vagy esetleg az államtól kapta. A Miniszterelnökségtől erre nem kapott választ a sajtó, de a Közbeszerzési és Ellátási Főigazgatóságtól most igen.

A hvg.hu megkeresésére az alábbi válasz született:

A Főigazgatóság Habony Árpád részére gépjárművet nem biztosít és nem is biztosított. Mint ahogy a korábbi tájékoztatásunkban is szerepelt, a NAE 045 rendszámú fekete Volkswagen kisbusz nincs a Közbeszerzési és Ellátási Főigazgatóság flottájában.

A Közbeszerzési és Ellátási Főigazgatósága felel a jogszabályok alapján a minisztériumok és háttérintézményeik működéséhez szükséges gépjárművek üzemeltetéséről. Válaszuk alapján Habony tehát nem állami autóval szabálytalankodott.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
léteznek fedett rendszámok is...ezt is úgy adta oda a garázsmester, hogy -Árpikám, tudod, össze ne törd, ne kelljen helyszinelőket hívni...ha mégis, azonnal szólj, elsikáljuk, csak ne szólj senkihez...
na indulj...a tank tele.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
zöldszem
@pbalage: XDDDDDD Gecci táska meg a tűsarkú mellé...
file:///C:/Users/Nagyi/Pictures/2011-04-10%20Vegyes%20fot%C3%B3k/K%C3%A9pek/Nyilv%C3%A1nos%20k%C3%A9pek/Mintak%C3%A9pek/Nagyon%20j%C3%B3%20tetszik.jpg
papa.49
Nem tök mindegy ki a tulaj megsértette a KRESZT. ezért bünti jár ha meg nem volt jogosult vezetni azt a járművet akkor azért is, oszt. jónapot!!!
human
Az a bajom, hogy annyira hiteltelen már ez a kormány, hogy én azt sem hiszem el, hogy Habonynak nincs diplomata útlevele. Akkora a veszteni valójuk, hogy már túl vannak azon a ponton, hogy túlhazudják magukat. Már nem oszt nem szoroz.
Desischado
@papa.49: Papa, hol élsz? Már hogy lenne mindegy! fideszesek, és akkor rendben van! Mármint szerintük!
kukac50
@nyanya001: Az egész Fidesz banda köztörvényes bűnöző!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.