Reagált a BKK a Blikk múlt heti cikkére, amely arról szólt, a szervezet vezetői wellness hotelbe vonultak dolgozni. Kiderült: a kétnapos program teljes költsége 17 főre kb. 370-380 ezer Ft+ÁFA volt. Az értekezlet helyszínét, ami egy konferenciaterem volt, a szálloda díjmentesen bocsátotta a BKK rendelkezésére.

Az április 1-2. közötti projektértekezlet célja a korábbi vizsgálatok, felmérések eredményének feldolgozása volt – írta a szervezet közleménye. Úgy vélik:

A munkamódszerét tekintve általános, hogy ilyen intenzív projektmunka és értékelés a napi munkakörnyezettől eltérő helyszínen valósuljon meg.

Kitértek arra is, a kétnapos program alatt a résztvevők az első napon 8:00-tól 0:30-ig – rövid étkezési szünettel – folyamatosan 16,5 órát, a második napon 8:00-tól 20:15-ig – szintén rövid étkezési szünettel – folyamatosan 12 órát dolgoztak. Ez pedig két nap alatt összesen 28,5 óra munkát jelentett. 

Ezért a BKK szerint valótlan az az állítás, hogy a felső vezetés luxus wellness hétvégén vett volna részt, hiszen a megbeszélés résztvevői nem vettek igénybe olyan kényelmi szolgáltatásokat, mint például a masszázs. 

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ágimami
Húha!! Ez igen!! Azért megnéztem volna azt a nagy "munkát" amit 2 nap alatt 28.5 óra alatt végeztek!!!
Azért sajnálom őket, hogy még a masszázst sem tudták igénybe venni szegények!!!

Az árakat én is megnéztem, ha a legolcsóbbal számolunk, akkor is ez amit írnak, csak töredék ár!!

Ennyire nem kellene hülyére venni az embereket!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Mobil123
Ugyan már!! Ingyér meg Krisztus keresztjét sem vitték. Ne hogy azt mondják hogy ennyit "dolgoztak " folyamatosan, és csak kaja szünet volt!? És nem volt bűdös áztatás??? :)
human
@percsi: Aki ritkán dolgozik annak két nap folyamatos munka rendkívül megerőltető.
Szegény édesapámmal 40 fokban szedtük a paradicsomot, aztán válogatás, majd 150 km a fővárosig, várni a piacnyitásra éjfélig, majd irány haza 2 óra alvás és már lehetett újra menni a fóliába és még egy kör Pestre. A jutalom az volt, hogy talán 8 órát aludhatott, hogy hétfőn újra kezdődjön a 10-12 órás munka. Na ezt nevezem kemény munkának.
wagabund
ez a fővárosi közlekedés hatalmas fejőstehén...mint tudjuk, volt ott nagyonkövér nő több tízmilliós végkielégítéssel, igazgató, aki sosem járt be, nokiásdoboz(talán)...stb..stb..
aztán vitézy utazgatott, most ezek kezdték a műsort...

hacsak... hacsak Tarlós meg nem állítja(a látszat kedvéért), és jól elmonja, hogy rendet tett..
aztán soha többet nem tudunk meg semmit, mert még jobban fognak vigyázni, és minden titokban fog történni..(ki lesznek oktatva)
a mi pénzünkből természetesen...
eszegfu
Jószándékuan elfogadom: 2 napos "munkaértekezletet" tartottak. Jegyzőkönyv, hangfelvétel, határozatok készültek?! "korábbi vizsgálatok, felmérések eredményének feldolgozása", de milyen témában?! Ha valamilyen "korszak-váltó" eredményt hozott e 2 munkanap, én nem sajnálom azt a pénzt, amit erre költöttek, de ilyen általános, semmitmondó "projekt"?!
human
@eszegfu: Bizony nem elég annyit mondani, hogy de sokat dolgoztak. Mit? Milyen eredmény született? Ha pedig az elmaradt munkákat pótolták, akkor nem is csodálom, hogy nem dicsekednek vele.
Bercifiu
@ágimami: Józan paraszti ésszel számolva, kettő nap 48 óra, na ebből levonjuk a 16 óra alvást, szerencsétlen buzérnyákoknak taknyuk nyálunk egybe csüngött, maradtak volna otthoni tárgyalóterembe, s este még az asszonyt is sikerült volna becserkészni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.