Semjén Zsolt KDNP-elnök gyakran látogat el Gántra, énektanár felesége vadászházához, melyről most kiderült, hogy térfigyelő kamerák őrzik. A Bors riporterei elmentek az említett házhoz, amiben bár nem tartózkodott senki, mégis villámgyorsan ott termett egy vadász a terepjárójával.

A férfi magából kikelve rontott a lap fotósára, majd értesítette a hatóságokat. Kiszállásuk után a rendőrök igazoltatták a sajtó munkatársait.

A lap szerint biztonsági cég védi még a szomszédban lévő elhanyagolt épületet is, ahol elvileg a miniszterelnök-helyettes személyes testőrei kapnak szállást, ha szükség van rájuk. Semjén a húsvéti ünnepeket is felesége házában töltötte. 

A vadász, miután lehiggadt, azt nyilatkozta a riportereknek, hogy a ház Semjén Zsolt fiáé. Korábban maga Semjén mondta, hogy a körülbelül 30-40 milliót érő gánti épület felesége tulajdonában áll. A KDNP elnökének egyébként két fia és egy lánya van, a ház kapuján pedig testvére, felesége és édesanyja neve áll – közölte a Bors.

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
zöldszem
@lampa laz: ma, 19:50
Oké! De azért nem mész még aludni?
aremy
anyu mennyit énekelt vagy skálázott hogy összejött a vadász háza..zsóti hát te is lopsz hát iljen egy kereszt dobáló
Desischado
Vajon miből tellett vadászházra ennek a talpig "becsületes kereszténynek"?
zöldszem
@Desischado: ma, 02:33. Szülők, nagynénik+ Szűz Mária!
lampa laz
@zöldszem: bocs, hogy ma válaszolok, de az unokák miatt tegnap már nem volt időm Veled csacsogni, pedig nagyon élveztem. Hála politikusainknak adnak témát bőven, így lesz alkalmunk még hasonló eszmefuttatásra.
kukac50
Semjént kellene őrizni fegyőröknek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.