A Jobbik azt kéri a kormánytól, hozza nyilvánosságra, hogy kik, milyen indokok alapján kaptak diplomata útlevelet az elmúlt öt évben.

Szávay István, az ellenzéki párt alelnöke csütörtöki sajtótájékoztatóján kifejtette, hogy diplomata útlevelet a törvény szerint a közjogi méltóságok adhatnak egyszeri utazásra, vagy rendkívül indokolt esetben miniszteri javaslatra a külügyminiszter. Utóbbi hosszabb távra szól és a jogosultság alapja is szerepel benne – tette hozzá.

A jobbikos politikus közölte: érdekli, hogy Tarsoly Csaba, a Quaestor elnök-vezérigazgatója milyen jogosultsági indokkal kapott diplomata útlevelet és mely tárcavezető javaslatára.

Arra szólította fel a kormányt, hozza nyilvánosságra, hogy 2010 májusától kezdve kik, kinek a javaslatára, milyen időtartamra kaptak diplomata útlevelet és milyen indokok alapján. Azt is kérdezte, Mészáros Lőrinc felcsúti polgármester, Hegedűs Zsuzsa miniszterelnöki főtanácsadó vagy a Quaestor-botrányban érintett Orgován Béla rendelkezik-e ilyen dokumentummal.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Draga Jobbikos Elvtarsak! Miert erdekel benneteket lorincbarat utlevele? O nem akar sehova se menni, hiszen neki itt van Amerika. Aztan meg lehet, hogy o az a levagott szarnyu madar, akinek a vezir korul kell pavatancolnia, nehogy elhuzzon mar a fonok vagyonaval, mint stroman...:o))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
verum
@karma1: - miért menne Amerikába? Vörös földön van az ő menedékük...
verum
@karma1: - de mondhatnám azt is, "földiek" a jobbikosokkal...
karma1
@verum: Ezt csak ok kepzelik, de lattad, mekkora fiaskoval jart orban kazahsztani kirandulasa is... Szegyenszemre johetnek vissza ures kezzel, ures zsebbel...Hidd el, nem kellenek ok sehova, foleg nem oda, ahol meg egy orbannal is nagyobb diktator uralkodik. Eppen eleg , ha a nep ott azt ki tudja nyogni, amivel o sanyargatja a sajat alattvaloit... Ket dudas nem fer meg egy csardaban...
nem
csak ennyire kíváncsi egy konszolidált náci?
Én arra lennek kíváncsi (párt és politika mentes akárkiként), hogy miért döglődik ez az ország, és miért csúszunk egyre lejjebb és lejjebb.
Magyarország nemsokára vagy nem lesz egyáltalán, vagy egy fekete pöttyel jelölik majd a térképeken.
Magyarország egy fekete lyuk, az antianyag!
zöldszem
Miért pont erre kíváncsi?
A Jobbik hány korrupciós ügyet tárt fel mióta képviselői ott ülnek a parlamentben és az önkormányzatokban? Egyet sem. A pártalapítványok tevékenységéről, volt egy felmérés. Az összes párt alapítványa ki is adta az adatokat. Kivéve a "nagyon becsületes" Jobbik alapítványát. ??? Szervezett valamilyen megmozdulást a kormánypárt ellen?? Nem!! Bezzeg 2006 ban égett fél Budapest.Nemhogy nem tüntet, hanem még meg is zavarja a tüntetéseket.( Budaházy György) Ez egy ellenzéki párt? Aki a kormány ellen nem megy ki tüntetni? A több ezer milliárdos paksi mutyit is megszavazta.Titkosították, azt sem tudjuk négyszemközt miről egyezett meg Orbán Putyinnal? Mit vállalt mennyire fog az a népnek fájni. Kovács Béla hazaáruló, és még mindig tagja a pártnak! A "nagymagyar" nemzeti párt megtűr tagjai között olyat, aki idegen országban a titkos szolgálatánál dolgozik. Ez a párt akar hatalomra jutni? Ők akik tulajdonképpen a Fidesz támogatják? Egyik 19, a másik egy híján 20. Az meg, kérdezés nélkül is tudnotok kellene, hogy Mészárosnak van diplomata útlevele!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.