Ha a Fidesz-KDNP jelöltje nyeri meg a tapolcai időközi parlamenti választást, "folytatni fogjuk a sikertörténetet" – mondta Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke péntek reggel a Kossuth Rádióban.

A miniszterelnök úgy fogalmazott a tapolcai választásról:

A jó isten kezében vagyunk.

Orbán Viktor azt is elmondta, hogy nem csak a tapolcaiba, hanem minden kampányba be szokott szállni.

A kormányfő közölte – felidézve csütörtöki látogatását a választókerületben –, azt kérte a térségben élőktől, hogy olyan képviselőt válasszanak, aki képes annak a politikának a folytatására, amely sikeressé tette ezt a körzetet.

A tapolcai kórházról szólva megjegyezte, "nemcsak az a kérdés, hogy van-e egy kórházban fejlesztésre pénz, hanem hogy milyen szerkezetben fejlesztik azt a kórházat". Példaként említette, hogy Tapolcán az úgynevezett aktív ágyakat kell majd újra létre hozni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
Most már isten kezében vagyunk. Az egyébként sokkal vallásosabb lengyelek sokat tettek azért, hogy a hatalmas felzárkóztatási pénzből közeledjenek az Unió fejlettebb országaihoz.
Nekik sikerült, nekünk maradt az ima.
Nemezis
Egy francot, orbán kezében vagyunk, és ő egyre jobban összeszorítja az öklét. Ha valaki nem vágja le ezt a kezet, meg is fojt bennünket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.