Kriza Ákos, Miskolc fideszes polgármestere a DK közleménye szerint több ízben is megcsillogtatta pártja nemzeti és keresztényi elkötelezettségét az elmúlt napok eseményeivel kapcsolatban – írja a 168 Óra Online.

A párt emlékeztetett arra, hogy a Miskolcra tervezett ételosztás nyilvánosságát a polgármester nagyobb gondnak tartja, mint magát a szegénységet. Ezt szerintük az akkori indoklásával is egyértelművé tette, miszerint az érintett város

a fejlődésével és gazdasági sikereivel szeretne a közfigyelem középpontjába kerülni.

Ezt maga Kriza mondta az eseménnyel kapcsolatban.

A Demokratikus Koalíció szerint a polgármester nem sokáig várt a következő "emberséges" megnyilvánulásával, hisz az ezek után mégis megszervezett étel osztáson nem tetszett neki, hogy a rászorulók „letaposták a frissen ültetett rózsákat”. Nyilatkozatában az ellenzéki párt erre a következőképp reagált:

A szegényellenes kormány miskolci polgármesterének hirtelen még a kertészeti szempontok is fontosabbá váltak az éhező családok kilátástalanságánál.

A DK úgy gondolja, hogy Kriza Ákosnak ezek után saját magától kéne benyújtania a lemondását, ugyanis nem képviselheti egy egész város lakosait olyan politikus, akinek az üres gyomroknál fontosabb a rózsák épsége. A párt nyilatkozatában Miskolc városát is felszólítja, hogy a polgármester lemondásáért cserébe adják neki a főkertészi pozíciót, így Kriza Ákos végre azzal foglalkozhatna, amit igazán szeret: a rózsákkal.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zöldszem
Kriza!!! Addig örülj, még nem téged taposnak szét!!! Gondolj bele, úgy jársz mint a rózsáid!
coni
Lassan nem lehet szőnyeg alá söpörni a nyomort olyan ütemben nő. Egyenlőre megpróbálják a még jól élőket a szegények ellen uszítani (önnön hibájukból éheznek jeligére), de ha több lesz a szegény mint a kiváltságos ez már nem fog működni.
Nemezis
@coni: És a tisztes szegényeket még nem is látjuk, mert ők szégyenlenének így sorban állni egy kis adományért. Inkább éheznek. És sajnos ők többen vannak mint gondolnánk.
zöldszem
Kriza!!! Addig örülj, még nem téged taposnak szét!!! Gondolj bele, úgy jársz mint a rózsáid!
1magyar
Saját maguknak választották ezt a polgármestert???
Desischado
Én nem engedném a virágok közelébe sem ezt az embertelen lényt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.