Nem csitulnak a Semjén Zsolt által pár napja adott interjú hullámai. Az MSZP után most a DK-val is összetűzésbe került a KDNP elnöke. Ugyanis a DK-s Varju László írásban megkérdezte Semjént: "Vadászni lehet, csak vásárolni nem?".

A KDNP-s politikus  érdemben nem válaszolt a vasárnapi zárva tartással kapcsolatos kérdésre, helyette szó szerint az alábbi írásbeli választ tette közzé a parlament honlapján:

Először is az Ön és a "rendszeresen bérmálkozó" pártelnöke részére – hittani műveletlenségüket pótlandó – eljuttatunk egy A Katolikus Egyház Katekizmusa c.könyvet. Másodszor pedig tájékoztatom, hogy egy KDNP-szimpatizáns pszichiáter jelezte, hogy problémája kezelésében kész segíteni Önnek, ha akar beszélni róla.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Küldd a főnöködnek mert ha valakinek, akkor annak
már igen nagy szüksége van rá !
De te is kezeltethetnéd magad az elmebajoddal !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
zöldszem
@pbalage: tegnap, 23:59

Ilyen tervek mellett, minden mást félre kellene tenned, és azonnal hozzálátni a bűvös piros gombhoz. Van egy olyan sanda gyanúm,szívesebben keresnéd a piros zsebkendő titkát.
Vizual
Én is ugy gondolom, hogy neki kellene pszichológus. Ez a buta senki...(tudom a teológián kiválóan végzett)
Clavigo
Dzsozi,,Nálad nagyobb tahó-prosztó nincs a parlamentben..Pedig a kretén fajtádból túlkínálat van a frakciódban,,,de Te viszed a pálmát.
papa.49
@nyanya001: tegnap 16:26. ra A kezelés eszköze 10 kilós kalapács avval kell a ,,kenetteljes majmot,, kezelni fejbe, hogy meg ne sántuljon...
intrepid
Ezt a a semmilyen zsoltot (van nagybetű a gépemen, tudom is használni) a bandájával együtt be kellene zárni egy templomba, és eldobni a kulcsot, Jó messzire, hogy ne is lehessen megtalálni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.