A Demokratikus Koalíció (DK) közleménye szerint nincs az Oroszországból kitiltottak között Gyurcsány Ferenc volt kormányfő, pártelnök és Molnár Csaba alelnök.

Az ellenzéki párt szombaton azt közölte az MTI-vel, hogy az Oroszországi Föderáció budapesti nagykövetségéhez fordultak, miután bő két hete az Izvesztyija orosz lap azt írta: tizenöt magyar állampolgár, köztük egy volt magyar kormányfő Oroszországba történő beutazását is megtiltotta Moszkva.

Azt a hivatalos választ kapták, hogy Gyurcsány Ferenc és Molnár Csaba nincs a kitiltottak között – tudatták.

"A DK egyúttal felhívja az Orbán-kormány és az Amerikából kitiltott fideszesek figyelmét: ennyire egyszerű kideríteni, hogy valakit kitiltottak-e egy másik országból" – írták.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Mobil123
@wagabund: A legszánalmasabb valaki , legalábbis valakinek képzeli magát.
perfekt
Hurrá!Végre egy jó hír--olcsóbb lesz a kenyér.
JAJMÁR
A rendszerváltozás előttről, esetleg Németh Miklós?
(Persze lehet, hogy Orbán, de ezt valahogy nem hiszem :)))) )
karma1
Megint jol tokonlotte magat a fideSS, ; ha nem nogatja Goodfriendet kb. 2 honapig azzal, hogy adja ki a kitiltottak listajat, es erre Goodfriend nem ajanlja azt a megoldast, hogy " tessek vizumot kerni, akkor kiderul", akkor talan Fleto sem megy el az orosz kovetsegre beutazasert folyamodni. Ezt a labdat a DK leutotte, vitya igencsak sz@rba maradt, dehat ez csak az egyik gyenge pontja a sok kozul.
kukac50
Minden Fideszes és Navos kérje ki,hogy honnan van kitiltva,elég egyszerűen ,meg lehet tudni, Gyurcsány be bizonyította
karma1
@kukac50: Na dehat erre nem jott utasitas "felulrol", csak arra, hogyha vidaildi nem jelenti fel Goodfriendet, akkor Orban azonnal kirugja ot, igy inkabb ezt valasztotta vida, mint a valodi megmerettetest...:o))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.