Szürreális interjút adott Orbán Viktor egyik legújabb kihívója, Blazovich Tímea. A politikusnak álló nő alapította a Földművelők-Gazdálkodók és az Új Élet Rendszerváltó Pártját, amely ma szintén megméretteti magát Tapolcán. Két hónapja alakultak, de állítólag már tizenötezer szimpatizánsuk van – derült ki a Hír24-gyel folytatott beszélgetésből.

Blazovich többek közt azt állította:

A nép mellettem áll, a célom a kormányváltás és a diktatúra megszüntetése. Megcsinálom, ha beleszakadok is, még akkor is, ha a következő három évben csak ezzel foglalkozom. Ez biztos, száz százalék.

A pártalapító azt is mondta, még nem is akart indulni a választásokon, de mégis indulnia kellett, mert "az emberek ezt akarták". Úgy érzi, a "retropártok" megpróbálják őt elnyomni, bár azt vette észre, az MSZP békén hagyja. 

Blazovichnak egyébként vállalkozásai voltak, például kaszinó és játékterem, de mindene tönkre ment "ezeknek köszönhetően".

A pohár betelt, most megtanulják, ki vagyok én és a pártom! Teljesen a vállalkozók mellett állok. Én tudom, mi folyik itt!

- tette hozzá Orbán kihívója.

Arra a kérdésre, hogy hogyan gyűjtött össze ennyi szimpatizánst, azt felelte, a Facebook segítségével, mert ő egy "nagypofájú csaj", akit "imádnak az emberek". Facebook-csoportjukban "magukat adják teljesen", szeretik őket, "ők kellenek a népnek".

A pártalapítás ötlete onnan jött, hogy besokallt:

És tudtam azt, hogy ezt az országot én fogom tudni megmenteni. Ha nem teszek valamit, úgy éreztem, akkor vége. Az Orbán menekülni fog előlem, ezt most mondom!

Az is kiderült, hogy egy éven belül előrehozott választásokat szeretnének, amit aláírásgyűjtéssel és tüntetésekkel akarnak elérni. Arra a felvetésre, hogy ilyet mások is csináltak mostanában, azt felelte:

(...) Rengetegen mennek tüntetni, de nincsenek ott annyian, ahányan kellenének. Ha én megszólalok, akkor jönnek. A nép jön utánam, azt hidd el! Ha bárhol kiadom, hogy megyek, ott vagyok én, Blazovich Timi az FGRP-től, ott van mindenki.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Halblinke
Szegény Timikének ugyan hova szaladt el az agya ?

Ezzel a mondatával : "És tudtam azt, hogy ezt az országot én fogom tudni megmenteni" bármelyik elmegyógyintézetben különszobára lenne jogosult .
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
bencemacska
Neki aztán van önbizalma! Csak ne legyen szalmaláng!!!
lampa laz
Olyan torgyános csaj, még elég zavarosnak tűnik a cikket olvasva, de hát majd ülepszik a zacc...
Halblinke
Szegény Timikének ugyan hova szaladt el az agya ?

Ezzel a mondatával : "És tudtam azt, hogy ezt az országot én fogom tudni megmenteni" bármelyik elmegyógyintézetben különszobára lenne jogosult .
Anna Mária
@Halblinke: Ugyan, ez semmi, ezt Orbán is pont így gondolja! :)
Box Hill
És mi a programja, ha szabad kérdeznem?
Mézike
Timi vállalkozásai a fidesznek köszönhetően mentek tönkre...
nincs félelmetesebb egy bosszúálló, nagyarcú nőnél.
Január
Önbizalma már van, ez fontos. Amúgy is túl vannak reprezentálva a férfiak a politikában, legyen már egy nő pártvezér is. Rá nem foghatnak semmit, hogy komcsi, meg ennek annak a retyerutyája...
Jöjjenek a fiatalok ! A politika által elhasználtak - a jelenlegi politikusi garnitúra - pedig menjenek a gazdasági szférába, oszt - most mutasd meg! - jöhet.
picike
@Január: a nagy száj soha nem erénye senkinek az kevés de nagyon ezen az emeleten és az önbizalom is kevés soroljam még vagy nem kell
lópicigáspár
Holnap már azt se fogjuk tudni ki is a hölgy. Mondjuk eddig én sem tudtam. Valószínű, hogy csak még egy a választási lehetőségek közül, a mi ugye Mordor malmára hajtja a vizet!
ágimami
Hááát! ÖNBIZALOM-ból nincs hiány, de kétlem, hogy ez kevés lesz!!!

"A nagy szavak nem érnek semmit, Elszállnak, mint az őszi szél..."
kamazuka
@Halblinke: Sajnos ki kell ábrándítanom!Nélkülem nem megy ,legalábbis csont nélkűl nem fog menni.
Próbát tesz,tehet,de koalícióra kényszerűl majd.A jelenlegi palettán nincsen koalíció érdemes párt.
Most a volt komcsik űkiszes komcsik apukaanyuka komcsi volt meg párttitkár,meg főfőfő akárki de megörököltük a hatalamat tőlük vannak.Egészen újszerűt kell kreálni!

Nélkülem nem fog menni!
De majd meg keres!
nezelodo
"Halblinke
Szegény Timikének ugyan hova szaladt el az agya ?

Ezzel a mondatával : "És tudtam azt, hogy ezt az országot én fogom tudni megmenteni" bármelyik elmegyógyintézetben különszobára lenne jogosult"
Onnan is kitúrja a felcsúti Maradóna, igaz ő jobban rá van szorulva arra a helyre. .
Pathfinder
Na, újabb szőke nő a piacon... Idézem: 'Ez a párt nagyon jó, és nagyon jó is fog lenni'
Érted...? Fog lenni... Erről ennyit...
Anna Mária
@Pathfinder: Éppen illik a nix ugribugrihoz.
tökölődő
Nem ez a pina köpködte véletlenül azt az ádervendég vajdasági faszit pesten?
nyanya001
@lópicigáspár: Én most sem tudom, hogy ki ! -:)
perfekt
Őserdő,fa híd-rajta áthaladó kis egérke, és elefánt. A kis egérke felszól az elefántnak:hallod hogy dübörgünk.?
rokker33
Csicska nő azt se tudtam ki ez még képen se láttam nem is érdekel!Orbán leváltásához nagyon kevés!Azt hiszi ez az elmebeteg nő,hogy előrehozott választást megfogja nyerni?Szerintem 0.5 % se érne el azt se tudják ki ez előrehozott választást kiharcolni meg szinte lehetetlen!Orbán geci eltapossa mint egy cigicsikket vagy ha sokat pattog "véletlenül" megfog halni!Történnek balesetek főleg a zorbán kormányban!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.