Egy 21 éves, főiskolás férfi a gyanúsítottja annak a zalaegerszegi emberölésnek, amelynek egy 18 éves lány az áldozata – értesült vasárnap az MTI. A rendőrség egyelőre nem erősítette meg az MTI információit, miszerint szerelemféltés állhat a szombatról vasárnapra virradó éjjel történt tragédia hátterében. A Zalai Hírlap online kiadása arról számolt be, hogy a gyilkosság áldozata, a 18 éves, érettségi előtt álló lány a helyi Kölcsey gimnázium tanulója volt, a gyanúsított pedig egy 21 éves főiskolás férfi.

Nothoff Ingrid, a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője vasárnap hajnalban arról adott tájékoztatást, hogy Zalaegerszegen, a Balatoni úti parkerdőben rendőrök találtak rá a 18 éves lány holttestére. A feltételezett elkövető a gyilkosság után autóba ült, majd nem sokkal később a 76-os főúton, a Sármellék és Fenékpuszta közötti útszakaszon balesetet szenvedett.

A 21 éves férfit a keszthelyi kórházba szállították, ahol rendőrök őrizték. Nothoff Ingrid nem kívánta megerősíteni azt az információt sem, hogy a férfit a reggeli órákban átszállították Zalaegerszegre, a Zala Megyei Kórházba, ahol továbbra is rendőri őrizet mellett ápolják.

Az MTI tudósítója azt látta a gyilkosság helyszínén, hogy a parkerdő szélén még a délelőtti órákban is dolgoztak a rendőrök, a helyszínelők fémdetektorokkal kutatták át az erdős, füves területet. Rendőrautók és rendőrök álltak a gyalogutakon, azt a részt pedig, ahol az áldozatra rátaláltak – alig 20-30 méterre a forgalmas Balatoni úttól – szalaggal vették körül.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verum
Rühellem, amikor feltételezéseket közölnek és emberek zömei ezt véleményezi.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.