A Zalaegerszegen megölt lány és korábbi barátja azért találkoztak a helyi plázában, hogy rendesen elváljanak egymástól – írja a Blikk.

A lap úgy tudja, a fiú, miután vitázva elindultak onnan és egy néptelen helyre értek, előbb egy késsel többször megszúrta a 18 éves lányt, majd pedig megfojtotta.

Autójával a 76-os úton akart eljutni az autópályára, de egy fának csapódott, a rendőrök ott találták meg. Nekik azt mondogatta, hogy nem emlékszik semmire.

A fiatalembert őrizetbe vettük, és azzal gyanúsítjuk, hogy ő ölte meg azt a 18 éves lányt, akinek a holttestét szombaton találták meg – mondta Nothoff Ingrid, a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
A tet(v)tes egy 21 éves ge...i !!!
Indok, mentség, gondolkodás...
Majdnem minden napra jut egy ilyen ügy .
Nem kellene kökemény bünti az ilyeneknek ?
Pl.Egy pajtában a satuba beszoritani a f@rkát,
eldobni a satu rúdját, kezébe adni egy éles
borotvát, aztán rágyujtani a pajtát...Lenne
2 választása !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
cuna_mi
Nincs a törvénynek visszatartó ereje! Itt a "szemet szemért, fogat fogért" elvet kell alkalmazni! Különleges kegyetlenséggel és aljas indokkal elkövetett emberölés bűntette: HALÁL!
Aki Én
@wagabund: Sajnálom, ez így helyes. Ez tényközlés nem többesszám. De valóban nem ez a lényeg.
alterego56
Egyre több a mentálisan sérült fiatal (magyarul idióta) akik tizenéves koruk végére szétdrogozták az agyukat. Ép eszű ember ilyent nem csinál.
a.a
Nagyon szomorú, hogy ilyesmi megtörténhet. Sajnálom mind a két fiatal családját. Ezt nem lehet feldolgozni. Ez a fiú pedig biztos hogy nem fogja megérni a 22. életévét.
KERKA
Biztos, hogy drogozott a fiú. Totál bekattant, nem volt önkontrollja. Ezt sosem tudtam megérteni, ha valaki szeret valakit, hogyan van lelkiereje megölni. Sőt azt sem értem, ha valaki szerelmes, hogyan tudja megverni, megalázni, durva szavakat használni a szerelmére.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.