Vona Gábor a Jobbik tapolcai sikere kapcsán vallotta be: nem fogják Rig Lajossal betartani azt az ígéretet, mely szerint ha nyernek, félmeztelenre vetkőzve bizonyítják, nincsenek kompromittáló tetoválásaik. "Kívánom magamnak és Magyarországnak is, hogy ez legyen az egyetlen választási ígéretem, amelyet nem tartok be" – tette hozzá Vona a Mandinernek adott interjújában.

A Jobbik győzelmét Vona úgy értékelte: "20. századi pártokat győzött le a 21. század". Szerinte minden párt országos jelentőséget tulajdonított ennek a választásnak, aminek "önmagán túlmutató jelentősége volt". Sokan eddig nem hitték el, hogy megverhető a Fidesz. Így a Jobbik azt bizonyította Tapolcán, hogy "nemcsak kormányváltó hangulat, de kormányváltó erő is van".

Szóval: nix Orbán Viktor, nix Fidesz.

- fűzte hozzá. Így a Fidesznek biztosan újra kell gondolnia a velük kapcsolatos stratégiáját, de ők haladnak tovább a néppárti úton: "higgadt, szakmai, ha úgy tetszik, polgári hangnemben politizálnak".

Arra a felvetésre, hogy a Jobbik számíthat-e Simicska Lajos támogatására, azt mondta, meglepné egy ilyen fordulat, ő nem gondolkodik Simicskában és nem is egyeztettek. Az ezzel kapcsolatos pletykákról úgy fogalmazott:

Nem tudom, van-e olyan pletyka, amely ne terjedt volna már a Jobbikkal kapcsolatban. Minket ugye pénzeltek már Oroszországból, Iránból, a legújabb meg ez, hogy Simicska Lajos...

Arról, hogy az Állami Számvevőszék hiányosságokat talált a Jobbik gazdálkodásában, azt mondta, még nem volt ideje áttanulmányozni a jelentést, de az biztos, hogy pártja semmilyen tisztességtelen forráshoz nem jut sem Magyarországról, sem Oroszországból.

Az én lelkiismeretem teljesen tiszta.

- zárta le az interjút a Jobbik elnöke.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Desischado
Báránybőrbe bújt farkas, egy szavát sem szabad elhinni!!!
kukac50
Vonának illő lenne megtanulni,hogy a zsidó zsidónak született, a cigány cigánynak, erről senki nem tehet,hogy hova születik. Az embert az emberségességétől lehet bírálni jó lenne ha csapatának is ezt elmondaná.Emberségességet Ők is tanulhatnak, mert még lenne mit.
Senara
Egy piti ígéretet nem tart be a félmeztelen vetkőzésre gondolok ! Többi ígéreteik szintén erre a sorsra jutnak !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.