A Porsche Hungária tulajdonában állt még pénteken az a kisbusz a magyarországi okmányiroda nyilvántartása szerint, amellyel Habony Árpád és Andy Vajna szabálytalankodtak pár hete. A cég az atv.hu-nak megerősítette, hogy az övék volt a jármű, de azt mondták, már nem ők birtokolják, mert februárban eladták.

 Az értékesítés miatt pedig új autóként helyezhették forgalomba a kocsit, így az már nem a Porsche Hungária tesztautója. Ezen kívül több tájékoztatást – üzleti titokra hivatkozva – nem kívánt adni a vállalat.

A lap megkereste az Országgyűlés Hivatalát is, hogy hozzájuk tartozik-e az  autó és azt a választ kapták: bár van egy fekete kisbuszuk, de annak más a rendszáma.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
Ki vette , ki vette?! a setét vezír a Mi pénzünkből , TEK védelemmel ellátva.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nezelodo
ziziplanet
Még mindig olcsóbb ez a módszer a fülelésre, mint egy beszerelmesedő titkárnő, vagy kapcsolattartó, esetleg agy snájdig sofőr, akit pártunk és kormányunk (t)érdemei elismerése mellett negyvenévesen alezredesként küld nyugdíjba.
mindenes46
@human: ..nem felháborító,hanem szégyen -gyalázat a Magyar igazságszolgáltatásnak.Lásd:
Váradi András elgázolásával kapcsolatban! Na de pintérpetya meg mondta,2-hét alatt rend lesz! Mikor kezdődik már el az a 2-hét???
mekkelek
Észrevettétek hogy ezek a legegyszerûbb dolgokat is mutyizzák? Nincs egy tiszta ügy, nincs egy egyenes válasz csak mutyi, mellébeszélés, ferdítés, vetítés és a végén Gyurcsányozás... Már várom hogy ez is miatta legyen. :)
kecskésmihály
Leáll az agyam! Milyen demokrácia az, ahol egy emberről, aki állítólag a kormánynak ad tanácsokat, hónapok alatt sem derül ki, hogy kinek az alkalmazásában áll? Milyen demokrácia az, amelyben heteken keresztül nem lát a közvélemény tisztán, hogy ez a titokzatos ember, kedves barátjával, kinek az autójával közlekedik szabálytalanságok sorozatát elkövetve?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.