A budapesti üzletember számára csak a válópere kapcsán zajló gyermek-elhelyezési per során derült ki, hogy évekkel korábban egy pszichiáter - tudta nélkül - közveszélyesnek minősítette. Ennek később súlyos következményei lettek a férfi számára. Most a bíróságon küzd a jogaiért.

Forrás: privatkopo.hu
Feltöltő: bzoli
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bencemacska
E miatt van az, hogy a 106 késszúrást "produkáló" anya méltó a lánya nevelésére, akit eltiltanak a gyermekétől, az meg azt sem tudja miért!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
KERKA
@mc99: Ha így van, ahogyan leírod, valóban nagyon kegyetlen történet. Nem mindennapi eset az már biztos. Biztosan közel áll hozzád az eset, ha ennyi idő elteltével is foglalkoztat a dolog. Ez egy rémálom.
mc99
A beszállítási kísérlet és a gyógyszerezés 4 éve történt. Viszont csak 2015 év elején derült ki, szóval foglalkoztat régóta, és nem velem történt, de én segítettem kideríteni.
A feleség "elszólta magát" 2014-végén. Gyerekelhelyezés miatt igazságügyi pszichológus készített a szülőkkel külön-külön interjút. Az első kérdés, hogy volt-e az Ön életében bármely pszichológiai előzmény? Feleség előadta, hogy neki ugyan nem, de a férjének volt, sőt még arra is kérte őt egykor egy orvos, hogy kezelje titokban apukát egy bizonyos R-betűs antipszichotikummal. A nő (a saját esélyét javítandó) annyira be akarta feketíteni a férjét a szakértő előtt, hogy azzal sem törődött, hogy szó szerinti jegyzőkönyv készül! Ezt természetesen kis idő elteltével megkapta a férj is, akinek feltűnt ez az egy kis odavetett mondat a 36 oldalas jegyzőkönyvben. Egy kis kitartással, a dokumentumok hivatalos kikérésével már fel lehetett göngyölíteni a történteket.
A szert természetesen oldat formájában írta fel az orvos. A nő azt is leszarta, hogy a szer szedése alatt TILOS gépjárművet vezetni, és a férj gyakran fuvarozta a gyerekeket ide-oda! Mivel fogalma sem volt, hogy az a falusi kútmérgező öregasszonyoknál is "ügyesebb" felesége mit rakott az italába/ételébe este. Ha valami baleset történik, mert rosszul lesz vezetés közben, akár a 3 ártatlan gyerek is meghalhatott volna!! A nő egy közismert nagyvállalatnál középvezetői beosztásban van. És egy minta-anya a bíróság szerint! És a munkatársai, barátai, rokonsága, új élettársa, a gyerek tanítónénije, szomszédok, stb előtt is minta anya! A bíróságot természetesen nem érdekelte, hogy mit művelt, mert nem tartozott a tárgyhoz..
mc99
A doktornő pedig ahogy már írtam, külfölön "praktizál", most keresi a hatóság.Hátha legalább őt felelősségre vonják,
mc99
A doktornő ismét hazánkban praktizál. Az eljárásban elismerte, hogy soha nem látta a "beteget" akiről diagnózist állított fel, és akinek láatlanban pszichiátriai gyógyszer cseppeket írt fel. Az OEP csupán pénzbírsággal sújtotta. Vígan praktizál - jelenleg a Duna Medical Centerben.
A 2011-es gyógyszerezési történetről kiderült, hogy volt egy ötletadó is. A férfi cégénél akkoriban gazdasági beosztásban dolgozott K.Ivett, akinek ragyogó kapcsolatai vannak nagynevű felszámolókhoz. Ő belelátott a cég ügyeibe, és szaladt is a felszámolási ötlettel hozzájuk. A feleséget megdumálta, az amúgy is kifelé nézegetett a házasságból, pl a munkahelyén összejött egy kollégájával már akkoriban. Összerakták a tervet: pszichiátriai esetnek nyilvánítás, cselekvőképtelennek nyilvánítás, válás, cég felszámolás, pénzen osztozkodás. K. Ivett bejáratos volt a telki kórházba, ott dolgozott akkoriban a pszichiáter is. A többit a nyomozás feltárja. Sajtó: www.13keruleti-hirhatar.hu/hirek/hamis-gyogyszerfeliras-miatt-megbuntettek-a-pszichiatert
Szókrakész
Tiszta bulivúdos anyag.

Még Colombo, vagy a mai szupernyomozók is megizzadnának vele.
Andi_LH
húú ismerem ezt a családot.. volt már TV interjú is az ügyben. a gyógyszerezős anyukával a közös gyerek 9 éves, egy XI. ker alapítványi suliba jár. a nagyok az apa első házasságából már rég külön élnek..
apuka kínlódik azóta is. anyuka gazdasági vezető menő építőipari cégnél. tipikus esete a látszat csal mondásnak...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.