Csetepatéval zárult az Edda 40 éves jubileumi koncertje után rendezett bankett – írja a Blikk.

A Papp László Sportarénában megrendezett nagykoncert remekül sikerült az Eddának, a banda tagjai a telt házas bulit okkal ünnepelték meg többedmagukkal. 

Azonban nem sikerült minden túl jól. A Pataky Attilával jó viszonyt ápoló fogathajtó-világbajnok, Lázár Zoltán pofon ütötte az egyik hölgyvendéget.

A lapnak egy taxis beszélt, aki hívásra érkezett a buli helyszínére. Ő annyit mondott, pontosan látta, hogy kinek a keze járt el.

Megkeresték Lázár Zoltánt is, aki nem tagadta a történteket, de állítása szerint már sikerült rendeznie az ügyet. Mint mondta, annyi történt, hogy a nő megkopogtatta a hátát és miközben megfordult, hozzáért az arcához. Szerinte ez tűnhetett pofonnak.

181 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
"Úgy fordultam, hogy a kezem hozzáért az arcához."
Tuti, hogy ennek is van otthon egy vak komondora. :D
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szandokan
@Horizont: Egy néven, mert még sosem tiltottak ki. Még én is entero lennék a legszívesebben, elhiheted. Egyébként meg karriert nem itt a propin kell befutni, hanem az életben...
szandokan
@Mobil123: Ne sajnálj, mert nem szorulok rá.
Mobil123
@szandokan: Rettentően félreértetted!
szandokan
@Mobil123: Azért nagy kár, hogy pár hónapja még arról diskuráltunk, hogy összefutunk majd Pécsen, most meg marjuk egymást...
Mobil123
@szandokan: Hát ezt a Pécsen való találkozást te hoztad fel feszt nem én! Szerintem teljesen érthető voltam 04.15-én 17:33 hsz-ben hogy nem óhajtok találkozni veled igaz mással sem itt . Nekem bőven elég a virtuális "ismeretség" és némelyik emberből még sok is !!
A marakodást megint csak te kezdted újfent de hát nem tagadhatod meg önmagad igaz ? Mégis hány néven is gallyaztál itt bennünket? Bonbon , tavaszi és még ??? Na tudod ha legalább egyenes lettél volna akkor még elfogadom a véleményed és szerintem itt sokan mások persze némi vitával . Ha nem lennél olyan fellengzős , lenéző és embereket semmibe vevő valaki mint barátod lézer jankó akkor talán senki nem ugrana neked . Igaz a mondás madarat tolláról embert barátjáról ismerhetik meg. Hát téged megismertünk és ennyi elég is. Volt idő amikor elfogadtam hogy ilyen vagy de a több néven való bunkózásod kiállította rólad a bizonyítványt . Petinek jó egészséget és a többi családtagodnak is.
Ezzel befejeztem veled a diskurálást
szandokan
@Mobil123: Rendben, és köszönöm mindenki nevében a családból. Tavaszi nem én voltam.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.