Tovább folytatódik a magyar ipar termelésének bővülése, Magyarország Európa egyik leggyorsabban fejlődő ipari országává vált az elmúlt időszakban – értékelte a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) gazdaságszabályozásért felelős államtitkára, a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) legfrissebb adatait az M1 aktuális csatornán kedden.

Glattfelder Béla hozzátette: az ipari termelés növekedése részben megfelelt a várakozásoknak, részben pedig túl is szárnyalja azokat. A kormány egyik célkitűzése, hogy az ipar arányát a GDP-n belül 2020-ra a jelenlegi 22 százalékról 30 százalékra emelje – emelte ki.

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
Hóóó! Arany bogaraim! Szédület a mi gyorsaságunk, hozzánk képest a Hikari express is csak egy cammogó alföldi vicinális!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Hellcat
Ez is akkor akkora kamu mint a tiszenegyszeresre behazudott foglalkoztatási adat...
lópicigáspár
Kezdem úgy érezni, hogy ezek már tényleg elhiszik a saját hazugságaikat!
Senara
Pénzért meg kell dolgozni , negatív hírért nem jár semmi ! A világ egyik leggyorsabban fejlődő ipari országán még dolgozni kell . Két napot még várni kell a hírre .!
nyanya001
A németek, a franciák, angolok a fasorba sincsenek ! :)))))
Ezen már csak röhög az ember kínjában, mert nyomdafestéket nem tűrő
szavak tolulnak a kezem alá!
silber13
Hóóó! Arany bogaraim! Szédület a mi gyorsaságunk, hozzánk képest a Hikari express is csak egy cammogó alföldi vicinális!
sentinel216
Előre az orbáni néphülyítés útján! Még egyszer mondom: youtu.be/iCX2VDSH9Ag
magyarbakancs
Minden jó,minden szép akkor mért van szegénység?
Mért hagyták el az országot a fiatalok és nem olyan fiatalok?
nyanya001
A tűz égetné ki a hazug nyelveteket !
A CÖF közleményt adott ki a szegénység csökkenéséről, a polgárság alsóbb rétegeinek felzárkózásáról, a tapolcai választások körüli hercehurcáról, a türelmes előkészítésről, és az ételkészítési normakönyv használatáról

Próbálom kitalálni, mit is akar mondani a Civil Összefogás Fórum Nemcsak a politikáé a világ című közleménye.

Felütés: "A Tárki szerint hazánkban megállt a szegénység növekedése". (Ez jó).

"Ezzel elindult a polgárság alsóbb rétegeinek felzárkózás". (Nagyszerű).

Következő mondat: "a lakosság átlagjövedelme 2012-től 16%-kal nőtt". (Szép eredmény, és a számok, ugye, nem hazudnak.)

Hirtelen váltás: "A tapolcai választások körüli hercehurca nem tompíthatja azt a gazdasági sikert, amelynek egyik eredménye, hogy 2015 szeptemberétől körülbelül 320 ezer óvodás gyermek ingyenes étkezése valósul meg" (Ez most hogy jön ide?)

Dícséret: "Az EU-ban is egyedülálló intézkedés az általános iskolások felé történő fokozatos kibővítésével a közpénz jó felhasználásának módja. Az állam és a társadalmi szolidaritás értelmes együttműködése a hasonló példák nyomán visszaigazolja a kormány szegénység felszámolására irányuló törekvéseit."

index.hu/mindekozben/poszt/2015/04/13/a_cof_szerint_egyre_jobb_az_orszag_helyzete/
papa.49
@nyanya001: Ezeknek minden siker, pedig csak ők ,,töksikerek,, de már évek óta!!!
silber13
@nyanya001: 14:28-ra : Kérek engedélyt a harsány nyiharászásra!
Anna Mária
Ha egy Glattfelder Béla mondta az M1-en, a hír csakis igaz lehet! :D
Anna Mária
@nyanya001:
Köszi, most végleg beigazódott a sejtésem, hogy a cöf kizárólag idiótákból áll!
silber13
Érdekes lenne megkérdezni ettől a három kutyaütőtől, hogy amennyiben képtelenek a 4 gomb közül a nagyhangú, útba igazító rikácsolás dacára a helyes gombot megnyomni, nos úgy alkalmasnak tartják-e magukat olyan felelőségteljes poszt betöltésére, mint amit most " ellátnak " ?
silber13
@Anna Mária: Na azért nem mind ám! Mert vannak közöttük igazi, vérbeli hülyék is!
eszegfu
Ha ennyire "fasza" (már bocsánat!) minden, akkor hogy-hogy én nem veszek észre ebből semmit?! Miért kellett a szociális juttatásokat, a rokkantak ellátását, stb. még lejjebb vinni?!
Tényleg a maradék eszem is elmegy ennyi "jó" hir hallatán!
sentinel216
Fejlődünk, fejlődünk! De az Európai alapszint még nagyon messze van. Az ősközösségben élő Dél Amerikai bennszülött törzsek 5 év alatt villámgyorsan évszázadokat fejlődtek, mikor megjelentek a fehér emberek. A nyugati vállalkozások árnyékában orbán meseországa is lépkedhet előre.
Anna Mária
@eszegfu: Hát, ha nem veszed észre a hatalmas fejlődést, hogy lassanként a vas és acél országában élhetsz, csakis a te készülékedben lehet a hiba! :)
silber13
@eszegfu: 15:43-ra: Ne menjen! Hosszú időszak vár még a népre, és ezek bizton kiókumolálnak megint valami sárkányos disznóságokat. Nem is ők lennének, ha nem tennék!
papa.49
@eszegfu: Csupán csak azért mert nem MI kisemberek vagyunk azok akiknek, ,,olyan kurva jó,,!!!
libellle
Phu, Európa, hülyeség a világ legfejletteb országa lessz Mo. az év végére. Jövöre pedig már ki sem lehet a legfejlettebbséget már birni. Ezalatt a kormány alatt!!!
human
Az ipari termelés 120%-on teljesített. De mindez köszönhető a munkásoknak, aki 150%-os havi teljesítményükkel napi 32 órában a gazdaság felvirágoztatásán dolgoztak.
Elmehetnék híradósnak az m1-re, nem? Bár kinek hiányzik még egy pofon?
Feraj49
Annyira gyors a fejlődés,hogy már meg is előzött minket . Ezért nem látunk belőle semmit ?
Toby
Emerek - Honfitársaim !

Aki a saját bőrén, családja anyagi helyzetének pozitív változásán is érzi ezt a hallatlan fejlődést...az ébresszen fel !
lampa laz
Ezek után azon sem csodálkoznák, ha az derülne ki, hogy az oroszok tőlünk veszik a gázt.
human
@Toby: Tudod mit? Ébresszen fel téged reggel Orbán Ráhel!
Desischado
Hát akkor bennem van a hiba, mert én semmit sem érzékelek ebből a "hatalmas fejlődésből"! A horda már megint ordasan hazudik!
Cucika
Ez a nagy fejlődés majd Orbánék vagyonbevallásán biztosan látszani fog
wagabund
ez teccik: ...Európa egyik ... ipari országa vagyunk...

jééézusom...mi lesz ebből?

nézem az egyik ismeretterjesztő filmet: a narrátor csak mellesleg megemlíti, hogy a nappalos műszakban háromezer hegesztő dolgozik a gyárban...egyet megszólít, beszél vele pár szót, aztán mutatja, hogy műszak végén ő is jön ki a gyárkapun, majd beül a dzsipójába...
ebben az ipari országban hány -(hegeszteni tudó) -hegesztő dolgozik, aki a lexus dzsippel jár?
persze a zöme metróval jár... de milyen metróval? anyám borogass...ilyenünk soha nem lesz.. megasztán persze a megfáradt munkás a metrón is tv-t néz a mobilján...

bocsánat, most olvasom milyen demagóg vagyok...fujjj.
eszegfu
@Anna Mária: Tényleg igazad van: hálátlan "dög" vagyok, amiért nem veszem észre M.o-n ezt a "hatalmas" fejlődést és teljesitményt!
papa.49
Hogyan is van ez hazugovics a ,,vásárló erő,, szempontjából csupán Mexikót előzzük meg , evvel a ,,szárnyalással,, nem gondolod hogy abba kéne hagynod már a hazudozást, mert EZ A MIT ÁLLÍTASZ SZÍNTISZTA HAZUGSÁG!!!
mate03
@Toby: Aludj tovább! Legalább addig nem idegesíted magad!
Toby
@human: Ennyire haragosom vagy ? Szégyelld magad "anti-human". Rühellke csak ijesztgesse a LED-szemű "fanyűvő" saját lábán álló tiborcz-lelencet !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.