Az Európai Bizottság szerint túl drágán épültek meg az EU-s pénzből finanszírozott játszóterek, ezért az érintett önkormányzatoktól a teljes pályázaton nyert összeget visszakérték volna.

A Sonline.hu azt írja, Lázár János bejelentette, hogy a kormány állja a 140 önkormányzatra kirótt, összesen 1,7 milliárd forintos bírságot.

Költségvetési csalás bűntettének gyanúja miatt a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Bűnügyi Főigazgatósága kezdett még néhány hónapja, mivel a gyanú szerint a reális árnál drágábban készültek el a játszóterek.

Az érintett somogyi önkormányzati vezetők (Inkétől Varászlóig, Táskától Szőkedencsig) egyöntetűen azon a véleményen voltak: nem hibáztak, a beruházások megalósultak, ők csak külső szemlélői voltak a pályázati eljárásnak – olvasható a lap cikkében.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Ezt is megmutyizta a fideSS, most meg az adofizetokkel fizettetik a birsagot.
Toby
Tisztelt EB !

Nyugoggyatok' bele,hogy az uniós pénzecske egy szép szelete valamelyik fidesznyik vagy kdnp-s tetű számláján szaporodik !
human
Tehát loptak a kivitelezésnél és nem a tolvajoktól veszik vissza az ellopott pénzt, hanem a kormány, akarom mondani az adófizetők átvállalják a bírságot. Így érdemes hazudni, lopni, csalni Orbanisztánban. Ha lebuknak akkor sem ők fizetnek, hanem a polgárok.
Quaestor ügy dettó.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.