A munkája miatt megtámadták és bántalmazták az M1 egyik műsorvezetőjét – hangzott el az M1 aktuális csatornán kedden délelőtt.

Tájékoztatásuk szerint Borsa Miklóst Balatonfüreden támadták meg. Először azt kérdezték tőle, ő mondja-e a híreket, majd rárontottak és ütötték, közben azt ordították neki: "most hazudj!".

"Most hazudj!" – állítólag megverték az M1 műsorvezetőjét

A műsorvezető – mint mondták – a történtekhez képest jól van, de nincs olyan állapotban, hogy műsort tudjon vezetni, otthonában gyógyul.

"Megdöbbenéssel fogadtuk a hírt, hogy a munkánk miatt fizikai bántalmazás érhet bennünket, de természetesen az M1 valamennyi munkatársa a történtek ellenére is tovább végzi feladatát" – hangsúlyozták az M1 aktuális csatornán.

A Magyar Elektronikus Újságírók Szövetsége (MEÚSZ) tiltakozik az ellen, hogy a közszolgálati média munkatársát, Borsa Miklóst fizikai bántalmazás érte munkája miatt.

A MEÚSZ az MTI-hez eljuttatott közleményében kiemelte: a szólásszabadság lehetőséget ad arra, hogy akár az újságíró munkáját is kritika érje, de semmi sem magyarázza az erőszakot.

Nincs rendőrségi ügy

Egyelőre nem vizsgálja a nyomozó hatóság az M1 műsorvezetőjének, Borsa Miklósnak a megtámadását, mivel sem feljelentés, sem bejelentés nem érkezett hozzájuk – tudta meg a hvg.hu rendőrségi forrásokból.

60 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Szomorú, hogy ilyenek történnek, de szakad a cérna. Nem kellet nagy jós tehetség, hogy lássuk, ilyenek következnek. A béketűrő embernél is elgurul a gyógyszer, ha sokáig piszkálják. Itt intézményes megosztás és uszítás megy, nem csoda, hogy idáig jutunk.
Ugyanakkor az is tény, hogy nem lehet millióknak a pofájába hazudni, most már a nap 24 órájában.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szandokan
@aremy: Te ilyen rasszista vagy? Jobbik rules...
szandokan
@nezelodo: Mondjuk ez igaz, akiről ennyit beszélnek, az valamit valóban letett az asztalra, ami lehet jó, de lehet rossz is.
szandokan
@Knapp75: Némi igazság van a szavaidban, el kell ismernem. Viszont én a dolgok összességét nézem, és ott az arány még a Fidesz felé húz.
petrol
@bretagne: Ezek a "szép mondások" ócska,bóvli üveggyöngyökként koppannak!!
mariaberta
@bretagne: Voltak a Hír TV-nél akik otthagyták a csatornát, mert nem tetszett az új rendszer.
Ezt más csatornánál, -még ha az az új M1 is- megteheti az aki nem tudja megemészteni az új stílust, de Borsa nem kifogásolta az új hangot, tehát maradt.
Természetesen a veréssel nem értek egyet, de csodálkozni nem tudok.
bretagne
@mariaberta: Csodálkozni és sem tudok, de hová fajulnak majd a dolgok. Az emberek egyre ingerültebbek. Borsához különösebben nem tudok hozzászólni, nyilván örül, hogy őt nem rúgták ki.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.