A Quaestor-vezér két hete ül előzetes letartóztatásban, eddig csak egyszer hallgatták ki. Börtönbeli hétköznapjairól írt a Bors Online.

A brókerre ugyanazok a szabályok vonatkoznak, mint a többi rabra: napi egy órát levegőzhet, hetente kétszer fürödhet, havonta két csomagot, egy pipere-, illetve egy élelmiszerpakkor kaphat. Az idő nagy részét a cellájában tölti zárkatársával.

Hetente kétszer fürödhet Tarsoly Csaba

Tasoly a szüleit és két felnőtt lányát jelölte meg kapcsolattartónak, velük már beszélhetett telefonon, de a havi egy engedélyezett személyes találkozó még nem jött létre a két hete előzetesbe letartóztatásba helyezett Tarsoly és hozzátartozói között – írta a lap a Quaestor-vezér barátjára hivatkozva.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szolmekkoj
Ezt a fürdésmegvonást én sem értem. Ez a plusz büntetés?
Hellcat
A társai még a parlamentben ülnek a fidesz frakcióban...és ők fürödhetnek minden nap.
KERKA
@szolmekkoj: Minek az a nagy fürdés? úgysem tudja tisztára mosni magát!
Anna Mária
@szolmekkoj: Valahogyan - pl. a magas költségekkel - biztosan megmagyarázzák, miért kell ennek így lennie. Biztosan lehetne változtatni rajta, hiszen kinek jó az, hogy az emberek koszosak-büdösek, amikor amúgy is nagyon kis helyen vannak összezárva. A fertőzések is jobban terjednek, több lehet a bőrbetegség - szóval baromira civilizálatlan dolog ez és még kárörömre sem ad okot.
kukac50
Többször is fürödhetne ha elmondaná,hogy a pénz hova került, melyik kormánytag mennyit tett el belőle.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.