Összeállt az internetről szóló nemzeti konzultáció javasolt 20 témából álló kérdéssora, amelyből a hónap végére készül kormány-előterjesztés – jelentette be Deutsch Tamás, a folyamat előkészítéséért és lebonyolításáért felelős miniszterelnöki biztos kedden Budapesten, sajtótájékoztatón.

Összeállt az internetadó nemzeti konzultációja

Hangsúlyozta: a kérdéssor véglegesítését követő, szeptemberre lezáruló folyamat során a részt vevő polgárok "válaszaiból kirajzolódó javaslatokat a kormány végre fogja hajtani". Emlékeztetett arra, hogy a véglegesített kérdéssorról minden, 14. életévét betöltött magyar állampolgár véleményt nyilváníthat majd, egyes válaszoknál több opciót is támogatásáról biztosítva.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kakaósbögre
remélem az általam javasolt"elmentek ti az anyátokba" mondat is bekerült.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kamazuka
Ősszel már kifejeztük abbéli gondolatunkat,hogy nem kell internetadó.
Lassú felfogású Képviselőknek leírom mégegyszer.

Összel már kifejeztük abéli gondolatunkat,hogy nem kell internetadó!
aremy
@Toby: lehet hogy tudják az adataidat vagy az enyémet is de azért nem kellene segíteni őket hogy kéretlenül hozzá jussanak a személyes adatainkhoz no mert ez csak arról szól.és a vasárnapi zárva tartást miért is nem lehetett a neten meg szavaztatni.
bakegya
@aremy: minden kuncsorgásuk-azt a költségvetést amit kellő szakértelem és népritkítási céllal használnak fel-többnyire a saját kényelmes életkéjük és hatalmaskodásaik betonba öntésére felesleges gyarapítani-a nemzeti kutyafaxálkodásaikról de azon túl mindenképpen már több évtizede mit használunk???-a simicska legalább termelt hozzáadott értéket és GE...QESZTORBÁN MIT TERMELT A KÖZJÓ JAVÁRA?-A VILÁGHÁLÓN FENNAKADÁSUNK ILYEN ESZKÖZÖKKEL INTÉZI,MIRE KÉPES MÉG AZ ILYEN-ideje lenne már a bandájával együtt kiherélni-bárkire is de lecserélni és elszámoltatni ezt a kommunát aki egybeszántotta nem csakkk FEJÉR MEGYÉT DE AZ EGÉSZ ORSZÁGOT IS.
bakegya
NEM AZ ÜZLETEKET KELL BEZÁRNI,HANEM A FIDESS-ÁLKERESZTES NICK-HAJOKAT!-nemzeti lócitromomon és vizen se tartani őket-
Toby
@aremy: Nézd, a "szolgálat" a születési anyakönyviddel kezdődően minden veled kapcsolatos irathoz/dokumentumhoz simán hozzájut, amelyeket egész eddigi életed folyxamán kiállítottál, kitöltöttél, vagy kiktöltöttek rólad, iskolában, munkahelyen...stb. Ismerik a kézírásod sajátosságait, napi szokásaidat, kapcsolataidat, kapcsolattartzási módjaidat, viszonyaidat barátokhoz, ismerősökhöz, szomszédokhoz, politikához, pártokhoz, s erre legalkalmasabb az un. "népesség összeírási ív" melyen szinte minden lényeges - veled kapcsoklatos tárgy - benne van !
A legtöbb számítógépes rendszer számukra átjárható, akár munkahelyi, akár személyes kapcsolatokról legyen szó !
A távközlésire nem térnék ki, az annyira egyértelmű.
Nemrég vásároltam egy olcsó, kártyafüggetlen mobilt ( tovább adási/cserélési szándékkal, főleg az idegen SIM miatt ) . Az eladó belekukkantott a moniktorába és két olyan mobilszámot kért, melyeket én vásároltam ! Megadtam őket, ezután kérte el a személyit. Miközben töltögette ki a pc-s adatbázist, még rákérdezett az náltalam vásárolt mobilok kapcsolási számaira ( volt, amelyikre már nem is emlékeztem, ő azonban rögtön kidobta magából a számot ! )
Az okmányirodában több esetben is elkérték a mobilszámot, melyen majd értesítenek, ha elkészült az okirat ! Egyetlen egy ESETBEN SEM (!) kaptam értesítést, mikor rákérdeztem az okára, akkor minden esetben ennyi volt a válasz: " sajnos rendszerhiba !"
Ergo: más célra gyűjtik a mobilszámokat !
Ezért kell vigyázni az un. " kormányablakkal" is !
evacica
Remélem jól végzi a munkáját az ország tánc és illemtan tanára!n Tomikára se lehet rábízni semmi komoly dolgot, legfeljebb a szaporodás tant, ahhoz legalább ért.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.