Tarsoly Csaba feleségének ügyvédje szerint a jövő héten telik le az elrendelt harminc nap, akkor kezdeményezi a védelem a Quaestor-ügy terheltjeinek szabadlábra helyezést.

A Quaestor-ügyben előzetes letartóztatásban lévő mindhárom terhelt szabadlábra helyezését indítványozza a védelem, miután letelik az előzetes fogvatartásuk 30 napja – írta a Magyar Hírlap. A lap szerdai számában Takács Melinda, a cégvezető Tarsoly Csaba feleségének ügyvédje beszélt erről.

Beszámolója szerint a jövő héten telik le az elrendelt harminc nap, akkor kezdeményezi a védelem a szabadlábra helyezést. Elmondta, hogy a bíróság a bizonyítékok eltüntetésében és a terheltek szökésében látta a legfőbb kockázatot, amikor az előzetes fogvatartásról döntött.

A lap emlékeztet arra: a Fővárosi Törvényszék megalapozottnak látta az előzetes letartóztatásról szóló elsőfokú döntést, ezért rendelte el azt jogerősen is a Quaestor-ügy terheltjeivel szemben egy hete.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
megnézte milyen sanyarú az élet(a többi lefogottnak) az előzetesben, ennyi tapasztalat pont elég.
irány a szabad világ...

...hacsak... ha a bíró bátrabb az elvártnál, akkor marad...
papa.49
Kártérítést nem kívánnátok pubik???
micfild
@Mobil123: El van az már sikálva.. Ezért volt a késés az előzetessel és ezért volt orgoványbéla... a bizonyiték eltüntetés az ő sara lesz.. bizonyiték hiányában meg nem lehet vádat emelni és nem lehet előzetesben tartani. elvégre ez jogállam vagy mi...
De hát a "jognak asztalánál" nem egyformán foglalunk helyet.
Egyébként.. meg ki lehet az igazi bűnös a Quaestor ügyben?
Mobil123
@micfild: Inkább kik?! A politikusok, mert hiszem hogy mind benne van . Túl sok ideje megy ez már és qrva sok pénzről van szó . Az hogy 150 milliárd az csak amit nekünk mondanak ! Az igazi számokat soha nem tudjuk meg egyik bróker cégnél sem .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.