Erősen Fidesz-kritikus főszerkesztői vezércikket írt Bencsik András a Magyar Demokrata legújabb számában. Szerinte "a Fidesz iránti szerelem kihűlt" és bár "Orbán Viktort még szeretik, de már őt sem úgy, mint régen".

Bencsik azon sem csodálkozik, hogy a tapolcai időközin nem segített a "választási hókuszpókusz", mert "nem a stratégiával van a baj, hanem a lélekkel" – olvasható a valasz.hu szemléjében.

Ma nem lehetne békemenetet szervezni, mert a menetelők vagy áthúznának a Jobbikhoz, vagy otthon maradnának

- vallotta be a főszerkesztő.

Azt is kifejtette, a választók Orbán fűződő "szoros érzelmi kapcsolata" 2014 után eltűnt:

Jöttek helyette újhullámos ficsúrok lehetetlenül szűk nadrágokban és zakókban, s az alapjában véve rosszul öltözött és többnyire kissé túlsúlyos magyarok zavarodottan keresték a régi igazságot, de az valahogy elolvadt.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Maradjunk inkabb abban, hogy tokmindegy a ruha, mert nem az teszi az embert, az igazi ficsurok szuk nadragban, hulyere zselezett fejjel (lasd szijjaspetya, hulyehabony) most is a vezetesben vannak, bar mar talan ok is ugy kezdenek helyezkedni, hogy egy megfelelo ujabb s@gg akadjon a nyelvukre.

Nyugi, bencsik, latjuk, hogy te is egy vagy a helyezkedok kozul...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lampa laz
@Tényfeltáró: 17:55, a birák már nem szeretik a kost, így nem állnak neki sorba.
nezelodo
Elmúltak azok az idők, amikor úgy szerették a hívek Orbánt, mint galamb a búzát. Kezd elharapózni, hogy már annyira szeretik a dakotát, mint kecske a kést...
Desischado
Úgy látszik, már nem nyalnak olyan szivesen a vezírnek!
aremy
és te főbékás mennyire szereted még az ovit ugye nagyon.
Kongo
"Bencsik szerint Orbánt már nem szeretik úgy, mint régen"
Régóta gyanítom, hogy a Fideszre nem ésszerű meggondolások alapján szavaznak, hanem szerelemből: a szerelem tárgya általában azt tesz, amit akar s a szerelmes mindet élvezi. A kiábrándultság után azt is utálja, amit másnál elvisel.
Senara
" Orbánt már nem szeretik úgy, mint régen" A szokásos mellébeszélés az emberek nem szerették , hittek neki ! Szeretni a hozzátartozókat , közeli rokonokat szokták ! Aki egy politikust szeret ott valami baj van !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.