A Fidesznek ma nincs túl jó napja: nemcsak, hogy az unió már megint sallert osztott az országnak, de a békemenet eddig leglelkesebb szervezői is szóvá tették, komoly baj van a párt háza táján. Bencsik András arról írt, Orbánt már nem szeretik úgy, mint régen, Bayer Zsolt pedig bevallotta: a tapolcai vereség után "soha többé nem tehetnek úgy, mintha semmi sem történt volna".

Bayer írásában óva int attól, hogy a Fidesz "öncsalásba feledkezve gyógyítgassa" magát.

A lényeg ugyanis az, vajon meg tudjuk-e állítani önmagunkat ebben a lefelé tartó spirálban. (...) most van itt a pillanat – az utolsó pillanat! – ezt megcselekednünk. (...) S ha nem állítjuk meg sürgősen a zuhanórepülést, ha nem emeljük ki repülőnket a dugóhúzóból, akkor vége. Akkor már csak a lezuhanás, vagy jobb esetben a sikeres kényszerleszállás marad

- fejtette ki Bayer. Arra is kitért, a társadalom négy és fél éven át visszaigazolta a Fidesz intézkedéseit, de "tavaly októberben történt valami és azóta nem találják magukat". Ráadásul a legnagyobb veszély az, hogy sikerült rájuk ragasztani a korrupció bélyegét is. Úgy gondolja, teljesen mindegy, hogy a vádak "nagyjából kilencven százaléka szemenszedett hazugság", úgy járhatnak, mint a viccben Heraklész, akiről elterjedt, hogy homoszexuális és hiába tett magáévá nyilvánosan kilencvenkilenc szüzet, mikor a századiknál összeesett, azt skandálta a tömeg, hogy "buzi".

Az újságíró szerint ezért kell most megállniuk és kitalálni a stratégiát, aminek a legfontosabb eleme, hogy "nem engedik elvenni a lelküket":

És a baloldalnak nincsen lelke. Ezért van ott, ahol. A Jobbiknak viszont most a legnagyobb a lelke. – Bármi is legyen abban a lélekben! (...) De ne feledjük: a mi lelkünk is megvan még. (...) Most éppen az a pillanat van megint, hogy semmi szükség hátsó szobákban összebuherált kampányfogásokra meg hülye szlogenekre. Csak őszinteségre és lélekre. És munkára. Másképpen megnézhetjük magunkat.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Szoval b.zsoti most azt akarja bemeselni, hogy FIZIKAILAG nem tortent trafikmutyi, foldmutyi, meszaros NEM gazdagodott hirtelen milliardossa, es nem eltolcsiek koltottek el a 3000 milliard manyup- alapot, na meg a maradek devizaalapot is, es a Quaestor botranyban sem derult ki a fideSS tozsdezese allami penzekkel, amitol bizony mocskos lett az alsogatya, de meg a felsoruha is, amit a fideSS-esek viseltek az elmult 5 evben,...

Kezdje talan a bolcsiseknel, mert ezt mar az ovisok sem veszik be, nem hogy az olyan sokat tapasztaltak, mint a magyar lakossag tulnyomo tobbsege,...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
@Horizont: Drága barátném, ezt nagyon jól mondod!
verőce21
Átmeneti népszerűségcsökkenés, semmi egyéb. A fő kiváltó oka, hogy megmentették a devizahiteleseket.
Ha 99 embernek segítesz, de a századiknak nem, te leszel a legrosszabb. Nem szabad segíteni senkinek, akkor nem lesz ellentét az emberek között, hanem mindenki remél.
verőce21
@Horizont: (05:52) Pedig meg vannak mentve a deviza jelzáloghitelesek! Hidd el ezt Béjbi! Majd ha 450-480 Ft lesz tíz év múlva a CHF, emlékezzél rá.
Ne tévesszen meg, hogy most átmenetileg erősödött a Ft, ez annak tudható be, hogy az MNB átmenetileg besegített, másrészt a bankok nem vásárolják az Eurót, hogy gyengítsék a forintot a havi elszámolások fordulónapján.
kukac50
Bayer Zsoltinak megfájdult a nyelve a sok nyalástól,egy gennyláda!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.