Helybeliként megdöbbentőnek nevezte a történteket és az eddigi információk alapján „okosan kitalált bűncselekményről" beszélt, a károsultaknak pedig eredményes felderítő munkát és jogi segítséget ígért a Jász-Nagykun-Szolnok megyei közgyűlés Karcagon élő elnöke. 

Kovács Sándor (Fidesz-KDNP) hangsúlyozta a Kun-Mediátor Szolgáltatói Kft. helyi fiókja ügyében tartott sajtótájékoztatón: a legfrissebb adatok szerint 200-nál több károsultról tudnak, ám ez a szám „percről-percre nő”. Jelenleg kétmilliárd forint körülire becsülhető az az összeg, amelynek sorsáról és hollétéről nem tudnak – tette hozzá.

Elmondta, Karcag kis város, ahol néhány tízmillió forint elköltése, vagy befektetése is feltűnik az embereknek. Mivel ilyesmit nem tapasztaltak, feltételezhető, hogy „a pénz nem itt van” – fogalmazott, aláhúzva, hogy bárhová vitték is a cég közismert, helybeli tulajdonosai a pénzt, azt „így vagy úgy, de meg lehet és meg kell találni és visszaadni a károsultaknak".

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
A céget 1999-ben alapították! Az a fránya Gyurcsány-Bajnai...! :-)
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
lópicigáspár
A céget 1999-ben alapították! Az a fránya Gyurcsány-Bajnai...! :-)
coni
Varga és Fazekas onnan származik. Ha fél Karcag odahordta a pénzét informálisan csak tudtak róla?
Nemezis
és ez csak a jéghegy csúcs, mi jöhet még?
eugen4402
Baj van a szent jobbal. Orbán jobb kezével, az unortodox közgáz apostolával.
Miért törölte el az ellenőrzéseket? Senkit nem vizsgáltak? Vagy csak tolvajok kaptak engedélyt pénzügyi vállalkozások működtetésére? Jó lenne ha valaki már érdemi választ adna, mert már Brüsszel sem ad ide több ellopni való aprópénzt...
lampa laz
Ügyes 1 fehérnép, de a konyhapénzt nem bíznám rá.
soljanka
Nem értem az embereket! A verejtékkel megkeresett pénzüket rábízzák egy neve-sincs, helyi "bankra".
Persze, hogy sajnálom azt, akinek a megtakarításai most elvesznek, de hát nem igaz, hogy nem néznek utána, hova teszik a pénzüket.
Buda-Cash, Questor legalább komoly, bevezett, politikai hátszéllel rendelkező, nagy cégek voltak. De egy kisvárosi fiókra pénzt bízni...
Eszembe nem jutott volna soha.
papa.49
A ,,csontvázak elkezdtek kiborulni,, mert ugye azok már csak ilyenek, a Gyurcsányra meg mindent rá lehet fogni addig míg a fütyisz regnál, na se utána mi lesz, a szÜgyészség egyből ,,megvilágosodik,, mihelyt a ,,hátszél,, alább hagy...
Itt már nem csak a hazugovics hanem mind g..i!!!
Gedeon74
Alacsonyan röpködnek a milliárdok, pedig hol van még az ősz!

Ezekről a hihetetlen mennyiségű pénzekről meg csak kékszakállú Wágner úr jut eszembe, némi módosítással:
"Ne mondjon ennyit, drága martalóc! Ne mondja azt, hogy kétmilliárdot! Maga rosszul hallotta! Annyi forint csak számtanpéldában létezik! De százezer, az van, vagy százötvenezer is lehet! Annyit már láttam!... ...Könyörgöm, higgyétek el! Nincs annyi pénz, fiam, amit itten mondsz... Az csak ötvenezer forint!"
kisangyalom13
Csalásra tippet adók, miért nem felelősek a vagyonukkal a befektetők pénzéért?
silber13
@kisangyalom13: Ha valaki mellesleg mond valamit,az még nem bűn, ergo milyen jogon is vennéd elő, milyen indokkal babrálnád a vagyonát " kedvesem? " :-)))))
kamazuka
@papa.49: Ezeket azért lehet megtenni,mert bűntetlenűl lehet!
Elhúzódó perek bizonyítási eljárások,a végén bizonyítottság hiányában felmentik.
Erre aslapozni életpálya modelleket,építeni jövőt csak zsivány világban lehet.Az elszámoltatás még várat magára.úgy politikai,mint a magán szférában.Emlékezzünk vissza,mindannyian ismerjük településeink azon hirtelenjében kiugró vállakozóit,kik a rendszereváltozáskori tömeges leépítések idején megnyúlták a végkielégítéseket,létrehozva élelmiszerláncokat,vagy állami vállalatok szétlopásából autószalonokat virágoztattak fel,míg adóelkerülő életvitelük ajándékaként ma tetemes összegek hiányoznak a költségvetésből.Egy ilyen fiaskó élesen rámutat arra hogy baj van az alaptörvénnyel.De nem azért sem lesz változtatás.Majd az utolsó pillanat után.a csak még én tollasdodjak meg után,vigyázva,hogy az utánnam érkezőknek erre lehetősége sem lehessen!
1magyar
Az ilyeneknél teljes körű vagyonelkobzás még az unokatestvéreknél is ha gazdagabb az átlagnál!
vs46
NEM IS TUDTAM EDDIG? HOGY 1999-ben GYURCSÁNY VOLT A VEZIR ! ÁHÁ, HÁT BIZTOS AZÉRT KENIK RÁ EZT IS !
kisangyalom13
@silber13: A tippadás, úgy látom hiányzik, ön ismereteiből, a tudatlanság nem mentesít senkit!
silber13
@kisangyalom13: Ami a tippadást illeti, tévedni méltóztatik! Az eddig idekarmolt megjegyzései a tudatlanság rendkívül magas fokáról és színvonaláról tanúskodnak. jobban tenné, ha a csatos imakönyvében mélyedne el, hátha talál némely útmutatót. Egyebekben lehetne az imakönyv az ön Vade Mecum-ja! Ez is egy tipp " kedvesem" Mint ahogy a " ne sutor ultra crepidam 2 is olyasmi lenne!:-))
kisangyalom13
@silber13: Szerintem legjobb lesz, ha megkérdezi azt a Szegedi embert, aki 2-évet börtönbe volt tippadásért!
silber13
@kisangyalom13: Nem tehetem, legfeljebb, ha majdan leutazom Szegedre! Jut eszembe, mit ajánl, kit kell keresnem, hogy fékezhetetlen tudásszomjamat kielégítsem?:-))
Toby
Gyurcsány-Bajnai - emútnyócév - együtt tették tönkre - az orosz megszállás - meg a német is - iszlám állam és al-kaida - hóhelyzet - aszály - nokiás doboz - a fidesz ? Köszöni, (sajnos) jól van, semmi köze még a semmihez sem !
eszegfu
@silber13:6:26 Főleg ugy, hogy ez egy családi "döntés" lehetett (mármint a csalás), mert családi vállalkozás. Nekem -- de gondolom sokan vannak még igy -- ha egy "tippadó" mondaná: ugorjak a kutba, az én döntésem, megteszem, vagy sem. Ha megteszem, akkor miért lenne felelős a tippadó?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.