A kormány egyetért az M4-es autópálya fejlesztési projektjének leállításával az Európai Bizottság jelzése alapján, amely szerint az uniós testület a projekt finanszírozását európai uniós források terhére nem javasolja, egyben felhívja a nemzeti fejlesztési minisztert, hogy azonnali hatállyal gondoskodjon a projekt támogatási szerződésének megszüntetéséről - az erről szóló kormányhatározat a szerdai közlönyben jelent meg.

Forrás: holvezessek.hu
Feltöltő: holvezessek.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Hat hogyne ertene egyet: o allitotta le, miutan a kormany megallapitotta Simicskarol, hogy o meg egy csotany, igy nemkivanatos az sem, amit o csinalt, igy az M4-es is nemkivanatos beruhazas lett,... Az mar igazan ne erdekeljen senkit se, hogy ez az egesz a MAGYAR NEPNEK, a magyar nep penzebol torteno beruhazas lett volna, elvegre ha ket egykori kollegista osszemarakodik a koncon, akkor annak csak a magyarok isszak meg a levet.

Sehol a vilagon nincs meg egy ennyire pazarlo kormany, mint a magyaroke. Vastagon szegyellhetnek a pofajukat, mikozben mutogatnak Gyurcsanyra, Bajnaira, emuttnyocevre,...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.