Felkerült a rendőrség nyilvános körözési listájára Dobrai Sándorné, aki a Kun-Mediátor Szolgáltatói Kft. ügyvezetője. Szabó Zita, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője az MTI-nek annyit mondott, hogy a 61 éves Dobrai Sándorné felkutatására a főkapitányság gazdaságvédelmi osztálya rendelt el körözést, de további információt egyelőre nem hoz nyilvánosságra a rendőrség.

Arról sem nyilatkozott, hogy a körözött nő kapcsolatba hozható-e a Kun-Mediátor Szolgáltatói Kft.-vel vagy sem.

A cégnyilvános adatok szerint a nő a Kun-Mediátor Kft. ügyvezető tulajdonosa, egyben a Múzeumkert Zrt. igazgatósági tagja – mondta Dobrossy István ügyvéd csütörtökön a karcagi városházán tartott tájékoztatón. Hozzátette: a cégvezetők ellen név szerint tettek feljelentést.

A Kun-Mediátor Szolgáltatói Kft.-ről szerdán hozták nyilvánosságra, hogy az ügyfelei nem jutnak hozzá a befektetésükhöz. A társaság a cégbejegyzésben utazási irodaként szerepel, de pénzügyi szolgáltatással is foglalkozott.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Már körözik, csak előbb hagyták meglépni családostól !
A Kun-Mediátor a cégbejegyzésben utazási irodaként szerepel, de pénzügyi szolgáltatással is foglalkozott. A cég vezetője, akit a Vidék.ma szerint Fidesz-közelinek tartanak a helyiek, eltűnt.
zöldszem
Körözik! Nyugodtan disszidálhat valamelyik dél amerikai államba. Elveszik a sötét bőrűek között!
img.444.hu/dobrai-s%C3%A1ndorn%C3%A9-nagy-m%C3%A1ria.jpg

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.