A MÁV négy biztonsági őre durván megvert egy beteg férfit, és a fogát is kirúgták – adta hírül a Tv2 hírműsora. A Tények beszámolója szerint a rákos férfit a Nyugatinál dolgozó biztonsági őrök bántalmazták.

Az áldozat rákos, kezelésre jött Budapestre, épp a vonatot várta. A szüleihez akart utazni Vámospércsre.

Belekötöttek, majd ütlegelni kezdték a férfit, aki támadói elől a pályaudvari rendőrségre rohant. Csengetett, de senki sem nyitott ajtót.

A férfi fogát kirúgták, rugdosták, majd amikor egy másik férfi közbelépett, őt is ütni-verni kezdték.

A Tények megkeresésére a MÁV elismerte, hogy négy biztonsági őr – akik alvállalkozóként dolgoznak a MÁV-nál – valóban megvertek egy férfit a pályaudvaron.

Az ügyben belső vizsgálatot indítottak.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mézike
És ha hajléktalan akkor lehetett volna verni?
Aki már amúgy is a padlón van azt a föld alá kell rugdosni?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vonotok
@Rózsika Hatházi: Sajnos a történelem ismétli önmagát. Csak vissza kell nézni a30-as évek Németországára, az út egyenesen a pokolba visz. Ott és akkor is egy szét vert baloldalt tapostak a földbe. Lám itt is ez történik. És jöttek a barnaingesek, majd a fekete egyenruha ,és 4000000 ember pusztult, mert nem volt egységes összefogás, hogy időben megálljt parancsoljunk a vésznek. Most ki fogja megállítani a Jobbikot???
Rózsika Hatházi
@vonotok: Van egy érzésem, hogy senki és semmi.
lajospapa
Két hét alatt rendet teremtenek: ez volt az ígéret. Ma megvan. Az erősebb rendje.
Equilibrium
Nehezen hihető a történet, hogy négy biztonsági őr elkezd verni egy olyat, aki semmit nem csinált... Valaminek történni kellett, hogy elnáspángolták a Jónást...
Knapp75
@Equilibrium: Hja, biztosan azért rohant a fickó a pályaudvari rendőrséghez is, mert nem volt neki elég 4 biztonsági őrrel verekedni, hanem bele akart kötni másokba is.

Egyébként milyen visszhangja lenne a szutyok jobbikosoknál, ha 4 biztonsági őr helyett 4 roma támadott volna meg egy kiszolgáltatott, beteg embert?
Anna Mária
@vonotok: Senki.
Ha a Jobbik hatalomra kerül, Magyarország elszigetelődik. Be lehet szépen rendezkedni majd az önellátásra és ha valaki mondjuk Nagyváradra vagy Bécsbe szeretne utazni, akkor lehet sorba állni vízumért.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.